VINZ Lombard Systeemhelm incl. Pinlock - Mat Zwart

Rating:
73 % of 100

VINZ Lombard - Mat Zwart incl. Pinlock en Zonnevizier

Rating:
73 % of 100
Prijs (incl. btw)
 89,95
Verzending Gratis

Niet op voorraad

Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

* Required Fields

De Lombard systeemhelm is voor iedere situatie geschikt. De helm kan namelijk zowel open als dicht gedragen worden. Hierdoor kan de helm op warme en koude dagen met plezier gedragen worden. Daarnaast is de helm zeer praktisch als het weer plotseling omslaat. Met een eenvoudige handbeweging kan de helm tijdens het rijden worden gesloten om geen hinder te ondervinden van regen. Verder beschikt de helm over een ventilatiesysteem, waardoor verse lucht altijd beschikbaar is. Een ander voordeel van de systeemhelm, is dat de helm beschikt over een transparant vizier. Dit vizier is anti-kras uitgevoerd waardoor het tegen een stootje kan en het zicht op de omgeving altijd optimaal blijft. De VINZ helm beschikt tevens over een pinlock vizier die een anti-condens werking heeft. De helm beschikt daarnaast over een tweede vizier. Dit is het zonnevizier, waardoor het losse gebruik van een zonnebril niet meer nodig is. Alles bij elkaar is Lees door

deze helm daarom zeer gebruiksvriendelijk te noemen! Om de helm nog gebruiksvriendelijker te maken zijn de oorpads eenvoudig uitneembaar, waardoor deze gewassen kunnen worden. Verder is de pasvorm perfect, zodat de helm als gegoten zit.
De buitenschaal van de VINZ systeemhelm is gemaakt van het thermoplastische materiaal polycarbonaat, waardoor de helm ECE 22.05 is goedgekeurd. Dit betekent dat de helm is toegestaan op de openbare weg. De opties van de helm zorgen ervoor dat het totaalgewicht uitkomt op 1650 gram. Bij de Lombard helm wordt standaard een helmzak geleverd, waar de helm netjes in kan worden opgeborgen. Kortom een zeer gebruiksvriendelijke helm voor iedere situatie! Absoluut een aanrader!

Specificaties VINZ Lombard - Mat Zwart incl. Pinlock en Zonnevizier:

- Merk: VINZ
- Model: Lombard
- Type helm: Systeemhelm
- Keurmerk: ECE 22.05
- Buitenschaal: Thermoplastisch (Polycarbonaat)
- Gewicht: 1,65 kilogram
- Ventilatiesysteem: Ja
- Helmzak: Ja
- Vizier: Anti-kras
- Geïntegreerd zonnevizier: Ja
- Anti-condens: Pinlock
- Oorpads: Uitneembaar & Wasbaar

Let op: Deze helm kan klein vallen, neem bij twijfel een maatje groter!

  • Inclusief pinlock
  • Zonnevizier
  • Optimale pasvorm
  • Luchtregulatiesysteem
  • Niet voorbereid voor communicatie
Specificaties
More Information
Type helm Systeemhelm
Serie Lombard
Kleurprint Uni-color
Write Your Own Review
You're reviewing:VINZ Lombard - Mat Zwart incl. Pinlock en Zonnevizier
Your Rating