Vinz Lombard - Zwart

Waardering:
79% of 100
Mail mij
Verzending Gratis
  • Niet op voorraad
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Bundels
  • Alternatieven
  • Productbeoordelingen

Praktisch en mooi, dat is wat deze Lombard helm is. De Vinz helm beschikt over een ventilatiesysteem, waardoor er altijd verse lucht beschikbaar is als de helm is dichtgeklapt. Het buitenste vizier is anti-kras uitgevoerd en pinlock-voorbereid. De anti-kras laag zorgt ervoor dat het zicht op de omgeving altijd optimaal is. De pinlock voorbereiding zorgt ervoor dat een pinlock vizier makkelijk kan worden bevestigd, om het beslaan van het vizier tegen te gaan. Daarnaast beschikt de Lombard helm over een ingebouwd zonnevizier. Hierdoor heb je geen aparte zonnebril nodig, waardoor de helm uiterst gebruiksvriendelijk is. Het vizier en zonnevizier kunnen net als de helm zelf tijdens het rijden worden open- of dichtgeklapt. Verder is de helm nog gebruiksvriendelijker gemaakt, door de oorpads uitneembaar en wasbaar te maken. Hierdoor kunnen de oorpads op ieder gewenst moment worden schoongemaakt.
De buitenschaal van de Lombard systeemhelm is gemaakt van ABS. Hierdoor is de Lees door

helm ECE 22.05 goedgekeurd. Dit betekent dat aan alle richtlijnen is voldaan om de helm goed te keuren voor de openbare weg. Door de comfortabele binnenkant en de ideale pasvorm zit de helm als gegoten. Het totaalgewicht komt uit op 1650 gram. De beschikbare maten zijn XS t/m XL. Meet voor aankoop de omtrek van je hoofd op om achter de goede helmmaat te komen. De omtrek van het hoofd kan het best net boven de wenkbrauwen worden opgemeten. De helm kan klein uitvallen, dus neem bij twijfel een maat groter. Bij de helm van Vinz wordt standaard een helmzak geleverd, waar de helm netjes in kan worden opgeborgen. Kortom een zeer gebruiksvriendelijke helm voor iedere situatie!

Specificaties Vinz Lombard - Zwart:

- Merk: Vinz
- Model: Lombard
- Type helm: Systeemhelm
- Keurmerk: ECE 22.05
- Buitenschaal: ABS
- Gewicht: 1,65 kilogram
- Ventilatiesysteem: Ja
- Helmzak: Ja
- Vizier: Anti-kras
- Geïntegreerd zonnevizier: Ja
- Anti-condens: Pinlock voorbereid
- Oorpads: Uitneembaar & Wasbaar

Let op: Deze helm kan klein vallen, neem bij twijfel een maatje groter!

Deze helm is Pinlock voorbereid. Om het beslaan van het vizier tegen te gaan, kun je een Pinlock vizier mee bestellen in de bundel. Deze kun je gemakkelijk tegen het vizier aanklikken. 

  • Ventilatiesysteem
  • Geïntegreerde zonnevizier
  • Bestelbaar icm een Pinlock lens
  • De helm kan klein vallen, neem bij twijfel een maatje groter
Specificaties
Meer informatie
Merk Vinz
Type helm Systeemhelm
Serie Lombard
Bekijk alle specs
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Vinz Lombard - Zwart
Je waardering