Vinz Lombard - Mat Zwart

Waardering:
84% of 100
Mail mij
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Bundels
  • Alternatieven
  • Productbeoordelingen

De Vinz Lombard is een prachtige helm! De helm beschikt over een ventilatiesysteem, waardoor er altijd verse lucht beschikbaar is wanneer de helm is dichtgeklapt. In dichtgeklapte stand kan het vizier los van de helm worden geopend. Het vizier is tevens pinlock-voorbereid. Dit biedt de mogelijkheid om een pinlock-vizier gemakkelijk te bevestigen aan het originele vizier. Het pinlock-vizier zorgt voor een anti-condens laag, waardoor het vizier niet beslaat. Let wel op dat de helm pinlock-voorbereid is en dat er geen pinlock meegeleverd wordt! Daarnaast beschikt de helm over een handig zonnevizier, waardoor geen zonnebril nodig is tijdens een rit op de scooter of motor. Dit is zeer gebruiksvriendelijk te noemen! Het zonnevizier kan los van het andere vizier gemakkelijk worden bediend aan de buitenkant van de helm. Zowel de helm, het vizier en het zonnevizier kunnen worden open- of dichtgeklapt. Om de helm nog gebruiksvriendelijker te maken zijn de oorpads Lees meer

uitneembaar en wasbaar. Zo zijn deze stukken eenvoudig schoon te houden.
De helm is ECE 22.05 goedgekeurd en is te gebruiken op de Europese openbare wegen. Door de zachte binnenkant en de uitstekende pasvorm is de helm erg comfortabel. Het totaalgewicht komt uit op 1650 gram. De beschikbare maten zijn XS t/m XL. Meet voor aankoop de omtrek van je hoofd op om achter de goede helmmaat te komen. De omtrek van het hoofd kan het best net boven de wenkbrauwen worden opgemeten. Neem bij twijfel een maat groter. Bij de Lombard helm wordt standaard een helmzak geleverd, waar de helm netjes in kan worden opgeborgen. Kortom een zeer gebruiksvriendelijke helm voor iedere situatie!

Specificaties Vinz Lombard - Mat Zwart:

- Merk: Vinz
- Model: Lombard
- Type helm: Systeemhelm
- Keurmerk: ECE 22.05
- Buitenschaal: ABS
- Gewicht: 1,65 kilogram
- Ventilatiesysteem: Ja
- Helmzak: Ja
- Vizier: Anti-kras
- Geïntegreerd zonnevizier: Ja
- Anti-condens: Pinlock voorbereid
- Oorpads: Uitneembaar & Wasbaar

Let op: Deze helm kan klein vallen, neem bij twijfel een maatje groter!

Deze helm is Pinlock voorbereid. Om het beslaan van het vizier tegen te gaan, kun je een Pinlock vizier mee bestellen in de bundel. Deze kun je gemakkelijk tegen het vizier aanklikken. 

  • Geïntegreerd ophaalbaar zonnevizier
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering
  • Geschikt voor Pinlock vizier
  • De helm kan klein vallen, neem bij twijfel een maatje groter
Specificaties
Meer informatie
Merk Vinz
Serie Lombard
Type helm Systeemhelm
Bekijk alle specs
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Vinz Lombard - Mat Zwart
Je waardering