Top 5 Shark helmen

De helmen van Shark zijn erg comfortabel, zien er goed uit en zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. Lees meer

Het is dan ook niet voor niets dat de helmen zo populair zijn. Maar welke helmen van Shark zijn het meest geliefd onder motorrijders in Nederland? Dat lees je in dit artikel. Zo zetten we op deze pagina de vijf meest verkochte helmen van Shark voor je op een rijtje.

De 5 meest verkochte Shark helmen

Door de jaren heen heeft Shark verschillende motorhelmen op de markt gebracht. De vijf populairste helmen van dit merk, zijn de volgende:

 • Shark Raw
 • Shark Nano
 • Shark Openline Prime
 • Shark Evo-One 2
 • Shark Evoline 3

1: Shark Raw

De Shark Raw is een jethelm die erg comfortabel zit. De helm heeft een getint vizier, die anti-fog behandeld is. Hierdoor kun je altijd goed door het vizier zien, ook bij mist of condens. Ook goed om te weten: achter het vizier is nog voldoende ruimte voor een bril. Dit maakt de helm uitermate geschikt voor motorrijders met een bril.

De Shark Raw heeft een stoer uiterlijk. De helm wordt in diverse kleuren verkocht, maar de meeste motorrijders kiezen er toch voor een ‘clean’ helm in de kleur mat zwart aan te schaffen.

2: Shark Nano

De Shark Nano is een jethelm met een perfecte pasvorm. Het vizier van de helm is afneembaar en volledig antikras. Ook heeft het vizier een geïntegreerd zonnescherm, voor motorrijders die graag toeren op zonnige dagen. Omdat er in de binnenvoering van de helm een beetje ruimte over blijft, kun je met gemak een bril dragen onder de Shark Nano.

Ook de Shark Nano wordt in diverse kleuren verkocht. Je kunt de Shark Nano in maat S tot en met XL bestellen. Meet je helmmaat zorgvuldig op met een meetlint en je weet zeker dat je de juiste maat voor je helm bestelt.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Koop nu een Shark Evo One 2!

3: Shark Openline Prime

Ben je op zoek naar een systeemhelm? Dan is de Shark Openline Prime iets voor jou. Deze helm zit erg lekker. De helm heeft een helder antikras vizier en er is een zonnescherm in de helm geïntegreerd. Alles wat een helm moet bieden om lekker te kunnen rijden, biedt de Shark Openline Prime.

4: Shark Evo-One 2

Op de eerste versie van de Shark Evo-One motorhelm kwam veel feedback. Op basis van deze feedback heeft Shark een nieuwe versie van de helm ontwikkeld, namelijk de Shark Evo-One 2. Als we de reviews over deze helm moeten geloven, is de opvolger van de Shark Evo-One op diverse vlakken verbeterd. Zo zit de helm niet alleen lekkerder, maar is het vizier van de helm ook verbeterd. Hierdoor heb je uitstekend zicht tijdens het rijden. Ook is het sluitingsmechanisme van de helm aanzienlijk verbeterd.

> De Shark Nano helm: Gratis verzending op het gehele assortiment!

5: Shark Evoline 3

Het antikras vizier heeft een geïntegreerd zonnescherm, zodat je ook goed bij zonnig weer kunt rijden. En speciaal voor brildragers heeft de Shark Evoline 3 een uitsparing in de binnenvoering. Hier past je bril gemakkelijk onder, ook als je een wat groter exemplaar draagt.

Ook leuk om te bekijken: De top 5 HJC helmen!

Sort

4 producten Toon alles

Selectie verfijnen
 1. Vinz Systeemhelm met zonnevizier - Fluor Geel
  Shark Openline Prime - Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  159,99 Vanaf  142,99
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
 2. Shark Nano - Mat Zwart
  Shark Nano Jethelm - Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  129,99 Vanaf  120,89
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
 3. Shark Evo-One 2 Zwart
  Shark Evo-One 2 - Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  399,99 Vanaf  359,-
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
 4. Shark Evoline 3 - Zwart
  Shark Evoline 3 - Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  269,99 Vanaf  250,95
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
Sort

4 producten Toon alles

Selectie verfijnen