Sorteren op:

Titanium Shark helmen: 10-40% korting

Titanium Shark helmen geven een stoere en dure uitstraling. De kleur titanium is immers wel iets Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
heel bijzonders. Het is dan ook een kleur die de laatste jaren sterk in opkomst is onder helmdragers op motoren en scooters. Wat daarin ook kan meehelpen is dat de helmen voor hele geschikte prijzen verkrijgbaar zijn. Door bijvoorbeeld een korting op de aanschafprijs mee te pakken die begint bij 10 procent en zomaar kan oplopen tot 40 procent, kan de helm al snel voor een heel aardige prijs in het bezit komen. Er is dus geen enkele reden om hier niet op in te gaan.

Het is daarbij wel slim om na te denken over meer dan de kleur alleen. Titaniumkleurige helmen zijn natuurlijk aantrekkelijk vanwege de uitstraling en de geschikte prijs, maar Shark helmen staan ook bekend om het comfort die geleverd wordt. Dit speelt dus minstens evenveel mee wanneer een keuze voor een bepaald model gemaakt moet worden. Er zijn in dit opzicht dan ook zeer uiteenlopende mogelijkheden te vinden. 

Titanium helm van Shark: de belangrijkste kenmerken

Natuurlijk is de juiste kleur een factor van enig belang als het gaat om de titanium Shark helm. Het is echter minstens zo belangrijk om ook even verder te kijken naar andere belangrijke punten die het comfort bepalen. Deze punten zijn immers niet voor iedereen altijd even duidelijk. Wanneer deze aanwezig zijn zal dit veel rust geven. De zaken die in ieder geval op orde moeten zijn:

  • Vizier dat waterafstotend en zonwerend is
  • Keuring volgens ECE 22.05
  • Geschikt gemaakt voor brildragende rijders
  • Mogelijkheden voor bluetoothsystemen

Omdat het een Shark helm in titaniumkleurige uitvoering betreft, hoeft er in ieder geval geen zorg te bestaan dat niet aan deze kenmerken voldaan kan worden. De fabrikant is immers bekend vanwege de aandacht die aan comfort wordt besteed. Daardoor is juist de kleur en het model van belang als een keuze gemaakt moet worden. Dan kan bijvoorbeeld worden gezorgd dat het model goed past bij de uitstraling die wordt gezocht. Denk aan jethelm voor op een retroscooter bijvoorbeeld. Dit past goed bij elkaar. Deze zaken gaan dan een rol spelen in de keuze.

> Bestel nu: de Schuberth C3 Pro goedkoopste helm van het assortiment en profiteer van gratis verzending!

Vizier drooghouden in de regen

Wanneer het regent kan het voorkomen dat de druppels op het vizier blijven staan. Dit is natuurlijk lastig omdat het zicht dan minder goed wordt. Dit betekent dus dat het altijd aan te raden is om bij het aanschaffen van een helm ook direct middelen te kopen waarmee het vizier bewerkt kan worden. Zo kan worden gezorgd dat deze waterafstotend wordt. De druppels die er dan op vallen zullen direct eraf rollen. Dat maakt het een flink stuk veiliger voor alle weggebruikers.

Neem een kijkje in ons assortiment. Wij geven een voorproefje: