Sorteren op:

Zilveren systeemhelm: deze maand tot 40% korting

Wil je een nieuwe zilveren systeemhelm kopen en profiteer van aantrekkelijke prijzen? Kijk onderstaand aanbod rustig Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
op je gemak door en lees de uitgebreide informatie bij de helmen door op een van de helmen te klikken. Kortingen oplopend tot 40%. Tevens hebben alle helmen het ECE keurmerk. Op deze pagina vind je onze zilveren systeemhelmen. Vergelijk deze helmen met elkaar en je komt er vanzelf achter welke systeemhelm het beste voldoet aan je wensen. 

Systeemhelm zilver: snelle bezorging:

Als je je helm eenmaal online besteld hebt, wil je deze het liefst zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Bij andere webwinkels wacht je enkele dagen op de levering van je systeemhelm, maar bij ons is wachten niet nodig. Wij hebben namelijk een unieke service: de 24-uurs levering. Bestel je je systeemhelm op een werkdag voor 23:59 uur, dan zorgen wij ervoor dat je je nieuwe helm de volgende werkdag al in huis heeft.

> Koop uw Schuberth helm online: Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd!

De voordelen van een systeemhelm

Wij verkopen systeemhelmen, jethelmen en integraalhelmen. Zeker onze systeemhelmen zijn erg populair. Dit is niet voor niets. Koop je een systeemhelm, dan profiteer je namelijk van diverse voordelen.

  • Je kan het kinstuk van de helm omhoog klappen.
  • Je kan zelf kiezen hoe je de helm wil dragen. Je kan de helm gesloten dragen, maar ook open als een jethelm.
  • De systeemhelm is verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen

Andere interessante producten: