Pinlock systeemhelm

Pinlock systeemhelm kopen: vandaag besteld, morgen in huis!

Een integraalhelm beschermt je hoofd en gezicht optimaal tijdens het rijden, maar het is wel vervelend Lees meer

dat je de helm iedere keer af moet nemen als je van de motor afstapt. Stop je regelmatig onderweg, dan is het best een gedoe om een integraalhelm iedere keer af te nemen.

De oplossing? Vervang de helm voor een systeemhelm. Deze helm heeft namelijk een opklapbaar kinstuk. De helm biedt bescherming voor het hoofd, gezicht én kin, maar je hoeft deze niet af te nemen als je van de motor stapt. Je klapt het kinstuk omhoog en je gezicht is vrij. Ideaal!

Altijd de laagste prijs voor jouw Pinlock systeemhelm

In ons aanbod vind je systeemhelmen van diverse gerenommeerde merken, waaronder het bekende merk Pinlock. Wilt u een Pinlock systeemhelm kopen, maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan zit je bij ons goed. Wij verkopen deze helm namelijk met flinke korting. Bij ons profiteer je van kortingspercentages tot wel 40 procent!

Daarnaast profiteert je bij ons van de volgende voordelen:

  • Een snelle verzending: vandaag besteld voor 23:59 uur, betekent morgen al in huis.
  • Gratis verzending: wij betalen de verzendkosten.
  • Je bestelt altijd een helm met ECE keurmerk.

Wil je van deze voordelen profiteren? Bestel een Pinlock systeemhelm dan direct.

> Bestel online uw nieuwe helm: Gratis verzending op het gehele assortiment!

De voordelen van een systeemhelm Pinlock

Wat een systeemhelm onderscheidt van andere soorten helmen, is het feit dat deze helm een opklapbaar kinstuk heeft. Deze doe je omlaag tijdens het rijden, maar kun je omhoog doen als je gaat tanken, kort pauze neemt of bijvoorbeeld tol moet betalen op een buitenlandse snelweg. Een systeemhelm biedt de beste bescherming tijdens het rijden, maar is wel gebruiksvriendelijker dan een integraalhelm. Het kinstuk van deze helm kun je namelijk niet opklappen en dit betekent dat je een integraalhelm veel vaker af moet zetten dan een systeemhelm.

Daarnaast is een systeemhelm ideaal voor mensen met een bril. Onder deze helm is namelijk meer dan voldoende ruimte voor een bril. Dit betekent dat je goed kunt zien tijdens het rijden, zonder dat je lenzen moet dragen of je bril hard tegen je gezicht aan gedrukt wordt. En draag je geen bril, maar vind je het wel prettig om met zonnebril te rijden? Dan kun je ook een systeemhelm kopen, want hier kun je ook een zonnebril in dragen. Vind je dit toch wat onhandig, dan kun je er ook voor kiezen een systeemhelm met speciaal zonnevizier te kopen.

> Gratis verzending op het gehele assortiment: Bestel nu een HJC helm!

Geen producten gevonden voor deze selectie.