Sorteren op:

Grijze systeemhelm kopen? Snelle levering, zonder verzendkosten!

Wil je een nieuwe systeemhelm kopen en staat de kleur grijs je het meest aan? Bekijk Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
dan de helmen op deze pagina eens. Alle systeemhelmen op deze pagina hebben een ECE keurmerk en zijn uitgevoerd in de subtiele kleur grijs. Op deze pagina vind je gegarandeerd een grijze systeemhelm die aan jouw wensen, eisen en verwachtingen voldoet en bovendien binnen het budget valt.

Bij ons profiteer je niet alleen van een razendsnelle levering, maar word de aankoop ook gratis naar je verstuurd. Maak gebruik van onze 24-uurs levering en je hebt de helm morgen al in huis, als je deze vandaag voor middernacht bestelt. Zonder verzendkosten!

Tot 40 procent korting: Grijze systeemhelm

Als onze klant profiteer je niet alleen van een snelle verzending en gratis verzendkosten, maar kun je bovendien rekenen op de laagste prijs voor de grijze systeemhelm. Wij verkopen systeemhelmen namelijk niet voor de standaard prijs, maar geven 10 tot 40 procent korting. Koop je een grijze systeemhelm online, dan kun je tientallen euro's besparen.

> Bestel nu een helm online: Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd!

Tips om uw systeemhelm te onderhouden

De levensduur van een systeemhelm is afhankelijk van het materiaal waar de buitenschaal van gemaakt is. De ene helm gaat vijf jaar mee, de andere helm gaat met gemak tien jaar mee. Daarnaast is de levensduur van een helm afhankelijk van het onderhoud dat de helm krijgt. Onderhoud je jouw helm goed? Dan gaat deze met gemak jaren langer mee.

We geven je enkele tips om een systeemhelm te onderhouden.

  • Maak de helm regelmatig schoon. Dit doet je met een schone en vochtige doek.
  • Is de buitenschaal van de helm echt vies? Gebruik dan een druppeltje afwasmiddel om de viezigheden te verwijderen.
  • Gebruik een zachte borstel om de moeilijk bereikbare plekken van de helm schoon te maken. Let op: borstel voorzichtig, want je wilt de helm niet beschadigen tijdens het poetsen.
  • Smeer de rubbers van de helm regelmatig in met vaseline. Zo blijven ze soepel en dit betekent dat ze niet zomaar kunnen scheuren.
  • Haal de binnenvoering van de helm er regelmatig uit, om deze in een emmer water met neutrale zeep te wassen.

Onderhoud de grijze systeemhelm goed en deze gaat beduidend langer mee.

> Inspiratie nodig? Bekijk eens deze producten: