Crivit systeemhelm: tot 40% korting!

Een Crivit systeemhelm is voordelig en veelzijdig. Deze helm is ideaal voor degene die op een Lees door

Sorteren

2 producten

Filteren
Sorteren

2 producten

Filteren

scooter of motor rijdt en van optimale comfort wil profiteren. De Crivit systeemhelmen blinken uit in een voordelige prijs en in veelzijdigheid. Er wordt veel geleverd voor weinig geld. De Crivit systeemhelm is een perfecte keuze voor de rijder die waarde hecht aan een sportieve uitstraling en een hoog niveau van draagcomfort.

Crivit systeemhelm met sportief karakter

De Crivit systeemhelmen hebben een design met een sportief karakter. De veelzijdige helm beschikt over uiteenlopende eigenschappen. Het hangt uiteraard van het model af welke kenmerken er exact op van toepassing zijn. Er is in elk geval doorgaans sprake van een Crivit systeemhlem die over een interne zonnebril beschikt. Dat maakt de helm onder meer ideaal om tijdens zonnige dag ongehinderd door de zon op de motor of scooter te kunnen rijden. De Crivit systeemhelm beschikt over een opklapbaar kingedeelte. Het handige van dit gedeelte is dat het zo is uitgevoerd dat bediening met één hand kan plaatsvinden. Bovendien is er sprake van uitneembare binnenvoering die gewassen kan worden. Het optimale comfort wordt bereikt door de comfortzone afwerking bij de nek, wangen en het voorhoofd. Hierdoor wordt een perfect draagcomfort gerealiseerd.

De optimale Crivit systeemhelm bestel je door de juiste maat te kiezen. Dat doe je zo:

Crivit systeemhelmen zijn doorgaans ook voor brildragers beschikt door de uitsparing.

  • Sportieve uitstraling
  • Veelzijdig 
  • Comfortabel
  • Voordelig

> Bekijk ook onze systeemhelmen: vandaag besteld, morgen in huis!

Tips om de helm schoon te maken

De Crivit systeemhelm beschikt over een uitstekende kwaliteit. Het is echter wel van belang om regelmatig aandacht te besteden aan het schoonmaken van de helm en de verschillende onderdelen ervan. Bijvoorbeeld het vizier. Als het helmvizier vuil is, ziet dat er niet alleen minder fraai uit, maar het zicht wordt dan ook beperkter. Ook de buitenschaal van de Crivit systeemhelmen kan uiteraard worden schoongemaakt om de uitstraling te behouden zoals die bedoeld is. Het simpelste is om gewoon een vochtige doek te gebruiken voor de buitenschaal en het vizier. Verder kan indien gewenst bij het schoonmaken van het vizier van de Crivit systeemhelm een speciale vizierreiniger worden gebruikt. De binnenvoering is antibacterieel, maar vanwege de hygiëne is het uiteraard ook aan te raden om deze af en toe te wassen.

> Ook onze Schuberth helmen bekijken? Klik dan hier!