• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schijfremslot ART 4: voor allerlei soorten vervoersmiddelen

Een schijfremslot ART 4 kan gebruikt worden voor allerlei soorten vervoersmiddelen. De enige voorwaarde is natuurlijk dat het vervoersmiddel beschikt over een schijfrem.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Dat kan dan dus ook een fiets zijn. Al zal dit niet vaak het geval zijn. Vaker is het zo dat bijvoorbeeld motoren met een schijfremslot ART 4 op slot wordt gezet. Dit komt omdat dit beter past. Er zijn dan wel een aantal zaken waar op gelet zal moeten worden bij de aanschaf. Denk bijvoorbeeld aan het soort schijfrem.

Het is dus belangrijk de ART 4 schijfremsloten die je wilt gaan gebruiken universeel zijn. Dit betekent dat ze op elk soort schijfrem passen. Daarmee zijn ze dan ook te gebruiken op elk merk en elk type motor, ongeacht het ontwerp of de plek van de schijfrem. Dit geeft natuurlijk een flink veilig gevoel. Een schijfrem is immers een hele goede plek om te gebruiken voor de beveiliging van voertuigen. Dit komt bijvoorbeeld doordat het lastig is om bij te komen met bijvoorbeeld tangen en boren.

Schijfremsloten ART 4: kopen zonder te veel te betalen

Het kopen van Schijfremsloten ART 4 zal altijd met een bepaalde prijs gepaard gaan. De sloten bieden flinke beveiliging en dit kost nu eenmaal wat geld. Dat neemt niet weg dat het wel fijn kan zijn om de prijs zo laag mogelijk te houden. Dit kan gedaan worden door slim gebruik te maken van kortingen. Voorbeelden van deze kortingen zijn:

 • Beginnen met een lagere aankoopprijs
 • Extra korting bij meerdere aankopen
 • Geen kosten voor verzenden of bezorgen
 • Geen verdere verborgen kosten

> Kortingen tot wel 40%: Bekijk nu de Shark Raw helmen!

Handige tips voor schijfremsloten

Er zijn heel veel verschillende soorten voertuigen. Daardoor zijn er ook heel veel verschillende soorten schijfremmen. Wat weer leidt tot verschillende soorten schijfremsloten. Sommige van deze schijfsloten zijn universeel. Dit betekent dat ze in principe op elk soort schijfrem moeten passen. Dat neemt niet weg dat het wel altijd slim is om even een aantal kenmerken goed na te lopen om zeker te zijn van goede beveiliging. Dit hangt bijvoorbeeld af van het soort schijf dat gebruikt wordt om te kunnen remmen. Dit is te zien aan simpele kenmerken.

Eén van die kenmerken is de aanwezigheid van perforaties in de schijf. Dit kan namelijk van invloed zijn op het soort slot dat gebruikt moet worden. De meeste sloten maken immers gebruik van deze perforaties. Het is dan dus belangrijk om er zeker van te zijn dat deze er ook in zitten. Daarnaast is het slim om even te kijken naar de afmetingen van de schijf. Ook dit kan van invloed zijn op het soort slot dat moet worden aangeschaft. Al deze zaken samen moeten zorgen voor zekerheid met betrekking tot het beschermen van het rijwiel.

> Caberg helm kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen