Muuranker: ART gekeurd en gratis verzending!

Buitenshuis is daar een hek, een paal of een boom als vaststaand object om jouw tweewieler Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

aan vast te maken. Binnenshuis – of beter gezegd, binnenschuurs – is dat een muuranker. Met een muuranker maak jij een onwrikbare plek op een locatie waar dat het beste uitkomt voor jouw geliefde stalen ros.

Bij ons vind je een breed assortiment sloten. Velen zijn ART gekeurd. Dat wil zeggen dat deze sloten de meest uitgebreide tests hebben ondergaan waarbij rekening gehouden werd met de draagkracht van het metaal, de hittebestendigheid en de forceerbaarheid van de sloten. Bij ons kun je diverse sloten vinden. Zo heb je een ruimte keuze uit schijfremsloten, kettingsloten en beugelsloten. Ook zijn wij ruim vertegenwoordigd op het gebied van zowel vloerankers als muurankers.

Muurankers ultiem anti-diefstalpreventiemiddel

Koop je een muuranker, dan koop je een stukje zekerheid. Knappe dief die zich wil wagen aan het forceren van een muuranker. Doordat muurankers gemaakt zijn uit geharde stalen beugels die met zwarte slotbouten diep in de muur zijn verankerd, is er voor een dief geen doorkomen aan. Je doet er verstandig aan om jouw gemotoriseerde tweewieler dubbel vast te zetten. Zowel met een ketting-, beugel- of schijfremslot als met een muur- of vloeranker. Deze combinatie van sloten is de ultieme beveiliging tegen dieven. Een groot voordeel van verankerde sloten is dat het voor een dief onmogelijk wordt gemaakt de motor mee te nemen om vervolgens op hun gemak elders het slot te forceren. Andere voordelen van een muuranker zijn:

  • Met een muuranker motorfiets kun je een beroep doen op jouw diefstalverzekering
  • Muurankers staan niet in de weg
  • Muursloten bemoeilijken een dief tweewielers te stelen
  • Een muurslot motor doet dienst als vaststaand object

Of het nou een (snor)fiets, brommer, scooter, motor of zelfs een boot betreft. Met een muuranker zorg jij voor een stukje extra zekerheid voor jouw waardevolle bezit. Wij beschikken over een breed gamma sloten. Heb jij de wens om jouw motor thuis extra veilig te stallen? Schaf dan een ART muuranker aan. In ons assortiment vindt je muursloten van de volgende merken:

  • Abus
  • Oxford
  • Pro-tect
  • Vector

Koop een muuranker motor samen met een kettingslot motor!

Een optimale bescherming van jouw geliefde tweewieler is alleen geslaagd wanneer je naast een muuranker ook een kettingslot aanschaft. Het is immers wel van belang dat je jouw motor daadwerkelijk vast kan maken aan een muuranker. Bekijk ons ruime aanbod kettingsloten en investeer vervolgens in een kwaliteitsslot. Zo kun je je tweewieler ook buitenshuis goed vastzetten.

> Tot wel 40% korting: motorhoes!

Muurankers ART4: voor het veilig stallen van motoren

Muurankers ART 4 vormen de basis van antidiefstalpreventie van motoren die thuis gestald worden. Ook als een motor thuis neergezet wordt, is het van belang dat deze goed tegen diefstal wordt beveiligd. Dat kan uiteraard door van een schijfremslot of kettingslot gebruik te maken, maar als er geen sprake is van bevestiging aan bijvoorbeeld een muuranker ART 4, dan bestaat altijd nog de kans dat er dieven langskomen die de motor in een bestelbusje laden en ermee vandoor gaan. Muurankers ART 4 voorkomen dat dieven gemakkelijk met een motor er vandoor kunnen gaan. Het is dan uiteraard wel van belang dat je de motor ook met een ART 4 of ART 5 motorslot bevestigd aan het muuranker. Dat is eveneens belangrijk voor de verzekering van jouw motor als er sprake is van een diefstaldekking. Verzekeraars stellen meerdere voorwaarden aan het verzekeren van motoren tegen diefstal en voor het thuis stallen, kan dat bijvoorbeeld de voorwaarde zijn van het gebruikmaken van een muur- of vloeranker. Een ART 4 muuranker kan buitenshuis aan een muur worden bevestigd, maar uiteraard ook aan een muur in een garage of een schuur. Dieven kunnen zichzelf namelijk ook toegang schaffen tot een schuur of een garage om een gestalde motor te ontvreemden. Overigens zijn vloer- en muurankers niet alleen geschikt voor het beveiligen van motoren, maar ook voor scooters, brommers en kostbare fietsen. In ons aanbod zijn verschillende exemplaren beschikbaar om een keuze uit te maken.

> Snelle levering: scooter helm & scooterhoes!

Muuranker ART 4 kopen met gratis verzending en snelle levering

Bij het kopen van een muuranker ART 4 kan direct ook de keuze worden gemaakt om een goedgekeurd motorslot in de vorm van een kettingslot aan te schaffen. Dat is elk geval aan te raden als je op dit moment nog niet in het bezit bent van een goedgekeurd kettingslot met vier of vijf sterren. Het is overigens heel eenvoudig om een vloer- of muuranker te bevestigen aan de vloer of aan de muur. Houd er wel altijd rekening mee dat als je het muuranker aan de muur bevestigd, je er gemakkelijk een ketting aan kan vastmaken. Het muuranker moet dan ook niet te hoog worden geplaatst. Verder geldt dat het verstandig is om een locatie uit te kiezen, waar de motor gemakkelijk kan worden gestald. Als je een muuranker koopt, dan doe je dat omdat je jouw motor of scooter veilig wilt neerzetten. Maar het is ook belangrijk om zelf veilig op het voertuig te zitten. Onze systeemhelmen zijn daar uitermate geschikt voor, je kunt er ook voor kiezen om een integraalhelm te kopen.

Bij een muuranker ART 4 wordt een complete set geleverd inclusief kapjes voor de bouten, zodat het muuranker niet eenvoudig losgeschroefd kan worden. Wij bieden je in ons aanbod de keuze uit meerdere muurankers ART 4. Je kunt van de modellen de nadere specificaties bekijken om zo tot een vergelijking te komen en een passende keuze te kunnen maken. Nadat wij jouw bestelling voor een ART 4 muuranker hebben ontvangen, wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. Op werkdagen besteld voor 23.00 uur betekent dat je de bestelling de volgende dag al thuis kunt ontvangen. Verder bieden wij bij de bestelling 100 dagen retourrecht en hoef je geen verzendkosten te betalen. Op het gehele assortiment van sloten én online helmen is namelijk gratis verzending van toepassing.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een schijfremslot art 5!