• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Muurankers ART4: voor het veilig stallen van motoren

Muurankers ART 4 vormen de basis van antidiefstalpreventie van motoren die thuis gestald worden. Ook als een motor thuis neergezet wordt, is het van belang dat deze goed tegen diefstal wordt beveiligd.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Dat kan uiteraard door van een schijfremslot of kettingslot gebruik te maken, maar als er geen sprake is van bevestiging aan bijvoorbeeld een muuranker ART 4, dan bestaat altijd nog de kans dat er dieven langskomen die de motor in een bestelbusje laden en ermee vandoor gaan. Muurankers ART 4 voorkomen dat dieven gemakkelijk met een motor er vandoor kunnen gaan. Het is dan uiteraard wel van belang dat je de motor ook met een ART 4 of ART 5 motorslot bevestigd aan het muuranker. Dat is eveneens belangrijk voor de verzekering van jouw motor als er sprake is van een diefstaldekking. Verzekeraars stellen meerdere voorwaarden aan het verzekeren van motoren tegen diefstal en voor het thuis stallen, kan dat bijvoorbeeld de voorwaarde zijn van het gebruikmaken van een muur- of vloeranker. Een ART 4 muuranker kan buitenshuis aan een muur worden bevestigd, maar uiteraard ook aan een muur in een garage of een schuur. Dieven kunnen zichzelf namelijk ook toegang schaffen tot een schuur of een garage om een gestalde motor te ontvreemden. Overigens zijn vloer- en muurankers niet alleen geschikt voor het beveiligen van motoren, maar ook voor scooters, brommers en kostbare fietsen. In ons aanbod zijn verschillende exemplaren beschikbaar om een keuze uit te maken.

Muuranker ART 4 kopen met gratis verzending en snelle levering

Bij het kopen van een muuranker ART 4 kan direct ook de keuze worden gemaakt om een goedgekeurd motorslot in de vorm van een kettingslot aan te schaffen. Dat is elk geval aan te raden als je op dit moment nog niet in het bezit bent van een goedgekeurd kettingslot met vier of vijf sterren. Het is overigens heel eenvoudig om een vloer- of muuranker te bevestigen aan de vloer of aan de muur. Houd er wel altijd rekening mee dat als het anker aan de muur is bevestigd er gemakkelijk een ketting aan kan worden vastgemaakt. Het anker moet dan ook niet te hoog worden geplaatst. Verder geldt dat het verstandig is om een locatie uit te kiezen, waar de motor gemakkelijk kan worden gestald. Als je een muuranker koopt, dan doe je dat omdat je jouw motor of scooter veilig wilt neerzetten. Maar het is ook belangrijk om zelf veilig op het voertuig te zitten. Onze systeemhelmen zijn daar uitermate geschikt voor, je kunt er ook voor kiezen om een integraalhelm te kopen

Bij een muuranker ART 4 wordt een complete set geleverd inclusief kapjes voor de bouten, zodat het anker niet eenvoudig losgeschroefd kan worden. Wij bieden je in ons aanbod de keuze uit meerdere muurankers ART 4. Je kunt van de modellen de nadere specificaties bekijken om zo tot een vergelijking te komen en een passende keuze te kunnen maken. Nadat wij jouw bestelling voor een ART 4 muuranker hebben ontvangen, wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. Op werkdagen besteld voor 23.00 uur betekent dat je de bestelling de volgende dag al thuis kunt ontvangen. Verder bieden wij bij de bestelling 100 dagen retourrecht en hoef je geen verzendkosten te betalen. Op het gehele assortiment van sloten én online helmen is namelijk gratis verzending van toepassing.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen