• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Kettingslot ART 4: Tot 40% korting!

Wanneer een kettingslot ART 4 aangeschaft wordt, dan is dit per definitie een slot van hoge kwaliteit. ART 4 is namelijk de mate waarin het keurmerk het slot op waarde schat.

13 artikel(en)

13 artikel(en)

4 is één van de hoogste waarden. Dit betekent dat bijvoorbeeld zelfs motoren ermee op slot gezet kunnen worden. Toch is er meer belangrijk dan een hoge score volgens het keurmerk alleen. Een slot moet bijvoorbeeld ook op het gebied van gebruiksgemak goed bruikbaar zijn. Dit is gemakkelijk te bepalen.

Een belangrijk voorbeeld als het gaat om een ART 4 kettingslot, is de lengte. Een kettingslot wordt immers vaak gebruikt om een fiets of ander rijwiel vast te zetten aan een vast object in de wereld. Soms hier dus ook wel wat lengte voor nodig. In dat geval is het dus ook belangrijk dat de ketting voldoende lang is. Ook is het belangrijk dat de ketting bijvoorbeeld niet te zwaar is. Zo kan deze gemakkelijker meegenomen worden. Dit is vooral voor een slot natuurlijk heel belangrijk omdat deze dan gemakkelijker gebruikt wordt.

ART 4 kettingsloten: zeer veelzijdig te gebruiken

Het gebruik van ART 4 kettingsloten kan voor veel doeleinden zijn. Denk daarbij aan meer dan alleen voertuigen. Natuurlijk is een fiets ermee vastzetten een logisch gebruik, maar de mogelijkheden zijn oneindig veel breder. Voor veel mensen is dit dan ook juist de reden om dit type slot aan te schaffen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende zaken die kunnen worden beveiligd:

 • Quads en andere kleine vierwielers
 • Brommers en scooters
 • Motoren
 • Deuren van loodsen en schuren

> SXP motorslot kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Een muuranker gebruiken

Wie kettingsloten aanschaft, kan er soms ook goed aan doen om hulpmiddelen aan te schaffen die het gebruik van het slot bevorderen. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van een muurbeugel of vloerbeugel. Het is dan gemakkelijker om objecten vast te zetten aan de zogenaamde vaste wereld. In de eerste plaats is het dan wel belangrijk om te weten hoe de beugels geplaatst en gebruikt moeten worden. Daar zitten immers wel een aantal belangrijke voorwaarden aan.

In de eerste plaats moet het zo zijn dat een ondergrond wordt gekozen die stevig is. Als de muur immers niet sterk genoeg is, dan zal een object met muur, anker en alles erbij worden meegenomen. Ook gebruik van slechte bouten heeft een negatief effect. Zo worden zelfs hoog gekeurde beugels en hoog gekeurde sloten waardeloos. Om die reden is het dus altijd belangrijk om al die zaken goed vooraf na te gaan. Zo is bijvoorbeeld ook een vlakke ondergrond altijd aan te raden. Dit maakt het gemakkelijker om de beugels goed vast te zetten. Wanneer al dit soort zaken goed zijn verzorgd, dan kan er niets gebeuren.

> ABUS schijfremslot: Verzending = gratis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen