• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

ABUS kettingslot: altijd goed bruikbaar

Een ABUS kettingslot is simpel te gebruiken. Kettingsloten van ABUS krijgen immers goede waarderingen volgens het ART-keurmerk.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Wie een slot gebruikt dat een hoge waarde bij de keuring heeft gekregen, zal betere kans maken bij onverhoopte diefstallen dan wanneer een simpel te kraken slot is gebruikt. Dit is een belangrijke reden om te kiezen voor een ABUS kettingslot.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat een ABUS kettingslot gemakkelijk in te zetten is voor allerlei soorten objecten. In de eerste plaats wordt vaak aan scooters, brommers en motoren gedacht. Het is echter minstens zo slim om er bijvoorbeeld tuinmeubilair mee vast te zetten aan bijvoorbeeld een muuranker of een grondanker. Ook hier is een kettingslot van ABUS zeer goed geschikt voor. Dit is zelfs aan te raden omdat ook hier geldt dat dit voor verzekeringsmaatschappijen wel eens als een heel zwaarwegende factor gezien kan worden.

ABUS kettingsloten: altijd een goede prijs

Een reden waarom ABUS kettingsloten ook te overwegen zijn, is de prijs die gerekend wordt. De prijs zal weleens heel voordelig kunnen uitpakken. Dit komt onder andere doordat er flink wat korting op te krijgen is door allerlei soorten opties. Dit hangt af van het soort aankoop dat wordt gedaan. Denk aan de volgende prijsreducties:

 • Aanschafprijs die direct al lager is
 • Kosten voor verzending worden niet gerekend
 • Bij een bundel van meer producten ook meer korting
 • Hoge kwaliteit dus lange levensduur

> Korting tot wel 40%: Bekijk nu de ABUS motorsloten!

Een slot onderhouden

Wanneer een slot eenmaal gekocht is, dan is het natuurlijk belangrijk dat deze zo lang als mogelijk meegaat. Daarom is het dus ook nodig om er met regelmaat wat kleine onderhoudswerkzaamheden op uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van slotspray om het slot soepel te houden. 

Naast de cilinder is ook de baard van de sleutel een deel dat extra aandacht verdient. Dit is immers het deel dat het vuil overbrengt in het slot. Dit betekent dus dat de sleutel zo nu en dan even poetsen geen overbodige taak is. Hoe beter dit wordt gedaan hoe sterker het slot zal blijven. U kunt er ook voor kiezen om wat extra maatregelen te nemen. Zo zijn er bijvoorbeeld goede beschermkapjes te krijgen die het huis van het slot nog net iets beter kunnen beschermen tegen bijvoorbeeld regen, maar ook tegen vuil. Dit is dus iets wat een slimme aankoop genoemd kan worden.

> ART 3 kettingsloten: Vandaag voor 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen