Sorteren op:

Een goedkope Shark retro helm: bespaar tot 40%!

Wil je een hoogwaardige helm aanschaffen die je optimaal beschermt tijdens het rijden, maar wil je Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan zit je bij ons goed. Bij ons vind je namelijk het complete aanbod retro Shark helmen. Deze helmen zijn stuk voor stuk comfortabel ontworpen en worden voor een zeer aantrekkelijke prijs verkocht. Bij ons bespaar je tot 40 procent op jouw retro helm van Shark.

Bestel je jouw Shark retro helm vandaag nog voor 23:59 uur, dan heb je de helm morgen al in huis. Wil je jouw helm zo snel mogelijk uittesten? Plaats dan een bestelling online en je kunt jouw retro helm morgen al gebruiken.

Koop jouw Shark retro helm voor de laagste prijs

Ook retro helmen worden voor hoge prijzen verkocht, zelfs als deze een zeer eenvoudig design hebben. Bij ons hoef je geen zorgen te hebben over dat je veel moet betalen voor een nieuwe helm. Bij ons koop je jouw Shark retro helm namelijk altijd voor de laagste prijs. Wij geven 10 tot 40 procent korting op al onze helmen. Ook jouw favoriete Shark retro helm kun je met korting aanschaffen in onze online shop. Door jouw helm online te kopen, bespaar je al snel tientallen euro's.

> De Schuberth helmen online kopen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

De kenmerken van een retro helm

Een retro helm heeft een traditioneel en klassiek design. Dit onderscheidt de helm van de moderne helm, want een moderne helm heeft doorgaans een sportief en 'snel' ontwerp. Vind je de helmen van vroeger eigenlijk mooier dan de helmen van nu? Dan is een retro helm zeker iets voor jou.

Een retro helm ziet er misschien 'oud' uit, maar komt gloednieuw uit de fabriek. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je een slechte helm in huis haalt als je een retro helm koopt.

Voordelen van de Shark retro helm:

  • De helm heeft een klassiek ontwerp.
  • De helm voldoet aan alle kwaliteitseisen en veiligheidseisen van nu.
  • De helm heeft een unieke en stoere uitstraling.

Alle helmen in ons assortiment hebben een ECE keurmerk. 

> Gratis verzending op het gehele assortiment. Dat geldt ook voor deze pareltjes:

Welke merken retrohelmen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen retro helmen van de merken MT, Shark, VINZ, Held en LS2. Ruime keuze dus.

In welke maten zijn retro helmen beschikbaar?

Retro helmen zijn te bestellen in de maten XXL, XL, L, M, S en XS.

Is een retro helm ook geschikt voor mensen met een bril?

Ja, retro helmen zijn ook beschikbaar voor brildragers. Vink in het linker filtermenu de optie 'geschikt voor brildragers' aan. Retro helmen die goed te combineren zijn met een bril verschijnen vervolgens op je scherm.