Shark X Drak helmen: gratis verzending

De Shark X Drak helm is een zeer populaire helm. Dit komt onder andere door de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voordelige prijs en het comfort van de helm. Juist deze zaken zijn goed op orde bij de modellen die onder de Shark X Drak reeks vallen. Daardoor kan elke helm in deze serie dus ook als een goede keuze voor elk type rijder (scooter- of motorrijder) worden gezien.

Dat de helm X Drak van Shark ook erg comfortabel is, is zeer belangrijk. Dit geldt ook voor mensen die een bril dragen. De helm is erop aangepast om deze rijders goed van dienst te kunnen zijn. 

X Drak van Shark: de voordelen

De helmen X Drak van Shark zijn in diverse maten verkrijgbaar. Lees op je gemak de verschillende kenmerken bij de producten door. Kijk naar je wensen en bepaal of deze worden voldaan bij de aanschaf van een Shark X Drak helm. Denk aan voordelen zoals:

  • Geschikt voor brildragers
  • Ventilatiesysteem is verstelbaar
  • 1200 gram
  • Sharktooth Bluetooth

De juiste maat bij een Shark X Drak helm

Als er iets voorop staat bij het kopen van een helm zoals de Shark X Drak helm, dan is het wel dat de juiste maat wordt gekozen. Een te kleine helm zal oncomfortabel zijn. Een te grote helm heb je liever ook niet. Daarom is het altijd belangrijk om de juiste maat te achterhalen voor een helm gekocht wordt. Dit doe je met behulp van onze matentabel. Meet de omtrek van je voorhoofd en kies vervolgens de bijbehorende maat.

Shark helm kopen: Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: