• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Skwal 2 helmen: gratis verzending inbegrepen

De Shark Skwal 2 helm is een zeer populaire helm. Dit komt onder andere door de voordelig prijs omdat er bijvoorbeeld geen kosten aan de verzending verbonden zijn.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Uiteraard gaat het natuurlijk vooral om de mate waarin de helm comfortabel is en de mate waarin deze veiligheid biedt. Juist deze zaken zijn goed op orde bij de modellen die onder de Shark Skwal 2 reeks vallen. Daardoor kan elke helm in deze serie dus ook als een goede keus voor elk type rijder worden gezien.

Dat de helm Skwal 2 van Shark ook erg comfortabel is, is zeer belangrijk. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor mensen die een bril dragen. De helm is erop aangepast om deze rijders goed van dienst te kunnen zijn. Om veilig te kunnen rijden is goed zicht immers van groot belang. Als de bril opgehouden kan worden, dan is dit dus alleen maar een voordeel te noemen. Zo kan iedereen plezier van de helm hebben.

> De Shark D-Skwal: Kortingen tot wel 40%!

Skwal 2 helm van Shark: met speciale verlichting

Helmen Skwal 2 van Shark worden ook in veel variaties met LED-verlichting geleverd. Dit lijkt in eerste instantie misschien alleen een leuk extraatje, maar wie verder denkt ziet hier meer voordelen in. Zo is het bijvoorbeeld zo dat een motorrijder dankzij de verlichting een stuk beter zichtbaar kan zijn in het verkeer als het bijvoorbeeld donker of licht mistig is. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen, zoals:

 • Pinlock anticondens lens
 • Gewicht van 1490 gram
 • Zonnevizier standaard inbegrepen
 • Klaargemaakt voor Bluetooth verbindingen
 • Garantie van vijf jaar

> De Shark Evo One 2 helm of Shark Spartan bestellen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Het is goed te begrijpen dat Shark Skwal 2 helmen allemaal aantrekkelijk worden gevonden door allerlei soorten consumenten. Dit kan bijvoorbeeld om scooterrijders, maar ook om motorrijders gaan. Het is immers zo dat er door het keurmerk ECE 22.05 zowel op de openbare weg buiten de bebouwde kom als op de kleine wegen binnen de bebouwde kom gebruikgemaakt van kan worden. Zo kan dus altijd van de optimale pasvorm en het comfort worden genoten. Op die manier is er veel zekerheid te bieden met betrekking tot de veiligheid. Dit is natuurlijk uiteindelijk het allerbelangrijkste.

> De Shark S-Drak of de Shark Skwal helm kopen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Een helm in de juiste maat kopen

Als er iets voorop staat bij het kopen van een helm zoals de Shark Skwal 2, dan is het wel dat de juiste maat wordt gekozen. Hoe veilig een helm ook volgens de tests is, als de juiste maat niet wordt gekocht, dan maakt de pasvorm en de sterkte niets meer uit. Een te kleine helm zal immers al snel oncomfortabel zijn. Een te grote helm kan echter niet goed voor de bescherming die nodig is worden. Deze kan bijvoorbeeld af vliegen bij een val. Daarom is het altijd belangrijk om de juiste maat te achterhalen voor een helm gekocht wordt.

> Shark helm kopen: Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Waaronder de Shark Drak helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen