Shark Street Drak Neon motorhelmen: gratis verzending

Voor iedereen die een opvallende jethelm van goede kwaliteit zoekt, is de Street Drak Neon motorhelm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van Shark een goede keuze. Shark heeft bij het maken van de helm rekening gehouden met brildragers door het maken van het Shark Easy Fit systeem. Hierdoor heb je met een bril op maximaal comfort. Verder valt natuurlijk gelijk de ventilatierand aan de bovenkant van de helm op. Deze brengt frisse lucht de helm in, om vieze geurtjes en hoge temperaturen te voorkomen. Dit is vooral nodig wanneer je de voorkant niet open hebt, maar gebruik maakt van het mondstuk. Het mondstuk zelf heeft ook ventilatie-ingangen, zodat het vizier minder snel beslaat. Een voordeel van motorhelmen bij ons bestellen, is dat wij ons gehele assortiment gratis verzenden. Plaats je de bestelling vandaag, dan ontvang je de helm morgen al. Dit is met uitzondering van weekenden en feestdagen.

Street Drak Neon helm van Shark: hoog oplopende korting

Zodra je de Shark Street Drak Neon motorhelmen ziet, valt waarschijnlijk meteen de lage prijs op. Doordat wij een flinke korting op de helmen geven, welke kan oplopen tot maar liefst 40%, zul je niet snel een lagere prijs vinden. Ook moet je in de prijsberekening meenemen dat wij de verzendkosten op ons nemen. Op accessoires krijg je ook een bundelkorting, zolang we deze op voorraad hebben. Vaak is dit een korting van maar liefst 10 of 15%. Zo is het uiteindelijke bedrag wat je betaald veel lager dan je in de eerste instantie zou denken. De kinband beschikt over een makkelijk te gebruiken ratelsluiting en de binnenkant kun je uit de helm halen om te wassen. Verder is er bij het ontwerpen van de helm nagedacht over motorrijders welke een communicatiesysteem willen gebruiken. Dit communicatiesysteem krijg je niet standaard bij de helm geleverd, maar moet je los na bestellen. Verder hebben de motorhelmen Shark Street Drak Neon de volgende pluspunten:

  • Een anti-condens lens.
  • Makkelijk los te halen mondstuk.
  • Een ECE 22.05 keurmerk.
  • Een vizier met antikras laag.
  • De lens heeft speciale UV-bescherming.

Nieuwe helm beveiligen tegen diefstal

Motorhelmen zijn altijd al een geliefd doelwit voor dieven, omdat deze vaak onbeveiligd mee te nemen zijn. Een groot probleem met jethelmen, is dat je deze niet door het vizier aan een ketting op slot kunt leggen. Hierdoor zijn de opties om de helm te beveiligen beperkter dan die van een integraalhelm. Een goede optie is om de jethelm in de buddy van de motor te stoppen, en deze op slot te doen. Een tweede optie is om de helm mee te nemen, omdat jethelmen lichter zijn dan integraalhelmen, is dit vaak minder moeite. Het is dan wel belangrijk dat je goed op de helm let, zeker wanneer je in het openbaar bent. Leg je de helm neer en let je even niet op, dan geef je dieven de kans om de helm mee te nemen. Ben je bij kennissen op bezoek, dan is het natuurlijk makkelijker om de helm binnen te leggen. Let er ook op dat je thuis de helm niet los in de buurt van de motor laat liggen. Het is beter om de helm mee naar binnen te nemen, en op een verborgen plek te leggen.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een Shark helm!

Goed onderhouden van de helm

Om een helm in goede staat te houden, is het nodig deze goed te onderhouden. De eerst stap hierbij is om de helm in een zak te doen wanneer je deze niet gebruikt. Dit verkleint de kans dat er een ander voorwerp tegenaan komt, en voorkomt dat er stof in de helm komt. Verder is het schoonhouden van het vizier belangrijk om ten alle tijden goed zicht te behouden. De binnenvoering van de helm kun je makkelijk reinigen door deze uit de helm te halen. Door dit vaak te doen voorkom je dat er zweetplekken in de binnenvoering komen, welke je er nauwelijks meer uitgewassen krijgt. Tot slot helpt het om de buitenschaal van de jethelm goed schoon te houden.

> Bekijk nu ook de Shark Street Drak Blank: Profiteer van korting tot wel 40%!