Shark Spartan Carbon 1.2 Skin helmen: Profiteer van de gratis verzending!

Deze prachtige motorhelmen zijn uitstekend geschikt voor sportieve rijders. De helmschaal is namelijk gemaakt van fiberglass, Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
waardoor de helm licht is en daardoor prettig draagt. Daarnaast is fiberglass een zeer sterk materiaal, waardoor het eventuele klappen goed kan opvangen. Verder sluit de helm goed aan op je hoofd, waardoor de motorhelm lekker zit. Ook met hoge snelheden blijft de helm lekker zitten. Bovendien is de helm op hoge snelheid erg stil, zodat je nauwelijks tot geen ruis hoort.
De Shark Spartan Carbon 1.2 Skin is op uiterlijk vlak ook zeer geschikt voor sportieve rijders. De helmen hebben namelijk een echte race-look. Natuurlijk gaat het bij een helm om de veiligheid die geboden wordt, maar dat betekent niet dat de helm er niet mooi mag uitzien. Deze Shark helmen bieden het beste van beide werelden!

Bekijk onze volledige collectie van Shark helmen.

Spartan Carbon 1.2 Skin helm van Shark: de ultieme motorhelm

Deze helmen zijn met veel zorg geproduceerd. Over een aantal punten is goed nagedacht. Zo beschikken deze helmen over een goed werkend ventilatiesysteem. Hierdoor kun je zelfs op warme dagen volop genieten van een rit op de motor. Je zal geen last hebben van de zon die in je ogen schijnt, want de Spartan helm is voorzien van een ingebouwd zonnevizier.
Naast de zonnige warme dagen kan deze helm ook goed worden gebruikt op koudere regenachtige dagen. Dit komt door de anti-condens lens en het pinlock vizier. Dit zorgt ervoor dat de binnenkant van het vizier niet beslaat, zodat het zicht altijd optimaal blijft. De Spartan Carbon 1.2 Skin helmen kennen nog meer voordelen, zoals:

  • Comfortabele binnenvoering
  • Geschikt voor brildragers
  • Gebruiksvriendelijke kinband sluiting
  • Voorbereid op communicatieset

Naast motorhelm kunnen deze Shark helmen ook gebruikt worden als scooterhelm. Dit maakt de helm voor iedereen geschikt. Schaf de helm aan om de voordelen zelf te ervaren!

Vergelijkbare helm met een andere print? De Shark Spartan Redding helmen zijn eveneens voor de sportieve rijder.

Integraalhelm met communicatiesysteem

Als je een integraalhelm draagt tijdens een ritje op de motor, dan is het lastig communiceren. Dit komt omdat een integraalhelm zowel het hoofd als het gezicht beschermt. Hierdoor wordt ook het geluid van je stem gedempt. Daarnaast dragen andere motorrijders ook een helm, waardoor zij jou nog minder goed kunnen verstaan. Om goed met elkaar te kunnen communiceren tijdens een rit op de motor, kan een communicatieset worden aangeschaft. Door middel van dit systeem hoor je elkaar perfect en hoef je niet te schreeuwen, of je helm af te doen om elkaar te kunnen verstaan. De Shark Spartan Carbon 1.2 Skin is voorbereid op zo’n communicatiesysteem. Erg handig!