• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Skwal 2 Blank helmen: Tot 40% korting!

De Shark Skwal 2 Blank helm is altijd tegen een goede prijs aan te schaffen. Dit geldt voor alle modellen in deze reeks.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Omdat de helm een hoge mate van veiligheid biedt is dit dus als vanzelf een goed aanbod te noemen. Zo is er bijvoorbeeld veel aandacht voor de pasvorm geweest bij de ontwikkeling. Daardoor sluit de helm goed om het hoofd en kan er met een gerust hart wat harder mee gereden worden. Wanneer de juiste maat gekozen wordt, dan is dit met zekerheid te garanderen.

Helm Skwal 2 Blank van Shark: mooi design als eyecatcher

Waar het vooral om gaat bij de helmen Skwal 2 Blank van Shark, is dat ze er mooi uitzien. Dit komt onder andere door de LED-verlichting die erin is verwerkt. De helm valt daardoor dus ook echt op tussen de andere helmen. Alle reden om juist voor deze reeks te kiezen dus. Daarnaast is het ook zo dat er veel aandacht aan het ontwerp is besteed. Daardoor zien de helmen er stoer uit. Voor veel rijders zal dit een belangrijk kenmerk zijn. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld:

 • Goedkeuring volgens het keurmerk ECE 22.05
 • Buitenschaal van Injected Thermoplastic
 • Goed bruikbaar voor brildragers
 • Zonnevizier altijd inbegrepen

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een Shark Raw of Shark Spartan  helm!

Shark Skwal 2 Blank helmen zijn bovendien te gebruiken op zowel een brommer of scooter als op een motor. Dit is onder andere te danken aan de keuring volgens ECE 22.05. Dit is namelijk een indicatie dat de helm eigenlijk alles aankan. Daardoor kan de helm zelfs aantrekkelijk zijn voor ritjes op bijvoorbeeld een crossmotor of een quad die offroad gemaakt worden. Ook dan kan de helm namelijk optimale bescherming bieden. Juist op dit soort momenten is dit immers van flink belang. Er zijn immers meer risico’s die aan offroad rijden kleven. Met deze helmen worden die beperkt.

> De Shark Skwal 2 helm: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Hoe lang kan een helm meegaan

Wie denkt dat een helm zoals de Shark Skwal 2 Blank voor altijd gebruikt kan worden heeft het mis. Hoewel een helm die volgens ECE 22.05 gekeurd is wel wat langer mee kan, is het wel zo dat elke helm ook een beperkte levensduur heeft. Er wordt vaak aangeraden om na vijf jaar eens te evalueren of het niet tijd wordt voor een nieuwe. Dit hangt echter wel van een aantal belangrijke zaken af. Het kan namelijk ook zomaar zo zijn dat de helm veel korter mee kan gaan.

> Vandaag besteld = morgen thuisbezorgd: De Shark Evo One en de Shark Spartan Carbon helmen!

Zaken die bijvoorbeeld de levensduur van de helm kunnen beïnvloeden zijn bijvoorbeeld valpartijen. Wanneer een keer met een helm gevallen is, dan kan de bescherming wat zwakker worden. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld transpiratie. Daar wordt de helm ook wat minder sterk van, zoals ook de straling van uv-licht zijn werk zal doen. Tot slot is het per helm verschillend hoe sterk de zwakste plek is.

> Shark helm kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen