Shark RSJ helm: gratis bezorging in 24u

De Shark RSJ jethelm is een genot om op het hoofd te dragen en biedt comfort Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
tijdens het rijden. Je kan er prima mee door de stad rijden. Kies de juiste maat en lees de specificaties / kenmerken van de helm door op een van de helmen te klikken. Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark RSJ jethelmen is licht en comfortabel

De Shark RSJ jethelmen wegen niet veel meer dan een ruime kilo. Overigens loopt de schaal van de helm tot over de oren en tot aan de kaaklijn door. Het vizier van de Shark RSJ helm is bovendien extra lang uitgevoerd. Zo ervaar je minder last van regen en wind, maar ook van de kou. Mocht het zonnig weer zijn dan kan je van het zonnevizier gebruikmaken. Indien je geen gebruikmaakt van het geïntegreerde zonnevizier kan je deze gemakkelijk omhoog klappen.

De binnenvoering is gemaakt van bamboevezel en dat voelt aangenaam en comfortabel aan. Mocht je bij deze Shark helm van een communicatiesysteem gebruik willen maken dan is het handig om te weten dat de voorbereidingen daarvoor al getroffen zijn.

  • Twee maten schaal
  • Uitneembare en wasbare voering
  • Extra lang vizier
  • Schaal loopt door tot kaaklijn
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Voorbereid voor SharkTooth

Let bij het bestellen op de juiste maat

Het is belangrijk dat je bij de aanschaf van de Shark RSJ helm een goed passend model kiest. De helm is in verschillende maten beschikbaar en je kan je helmmaat bij de bestelling selecteren. Om te voorkomen dat je kiest voor een onjuiste maat kan je van de mogelijkheid gebruikmaken de maattabel voor helmmaten te raadplegen. 

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens onze andere modellen: