• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Ridill SPRING helmen: tot wel 40% korting

De Shark Ridill SPRING helm is geen helm als alle andere. Het ontwerp is gedaan met het oog op een unieke vorm ten opzichte van andere helmen.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Daardoor is het een helm die opvalt wanneer ermee gereden wordt. Zeker ook wanneer gekeken wordt naar de kleuren waarin deze modellen uitgevoerd kunnen worden. Wel is het belangrijk om daarbij in het oog te houden dat bij de ontwikkeling geen concessies zijn gedaan op het gebied van de mate van veiligheid die hij biedt.

Ridill SPRING helm van Shark: uniek in zijn soort

Een belangrijk voordeel van de Ridill SPRING helmen van Shark is dat deze uniek in hun soort zijn. Het betreft een integraalhelm waarbij specifieke ontwerpen minstens zo belangrijk zijn als de vormgeving. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de vorm van de helmschaal. Die sluit perfect om het hoofd. Dit maakt de helm gemakkelijk in gebruik onder alle omstandigheden. Zeker ook wanneer lange zomerse ritten op de motor worden gemaakt. Al is hij natuurlijk vooral ook geschikt voor het dagelijks gebruik op motor of scooter. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld:

 • Meerdere jaren garantie uit de fabriek
 • Geschikt gemaakt voor brildragers
 • Gewicht rond de 1550 gram
 • Micrometic kinbandsluiting

> Kies zelf een aflevermoment: Bestel nu een Shark jethelm of een Shark Evoline 3!

De aanwezigheid van al deze pluspunten maakt dat de Shark Ridill SPRING helm zowel in de zomermaanden als in de winterse periode goede bescherming biedt. Zo is er bijvoorbeeld in de zomer bescherming tegen insecten die rondvliegen, terwijl dezelfde kenmerken in de winter zorgen dat bijvoorbeeld neerslag geen storende factor hoeft te zijn. In dat opzicht is het dus te stellen dat dezelfde kenmerken zowel in de zomer als in de winter voordelen kunnen bieden. Zeker wanneer het gaat om comfortabel en veilig rijden. Om die reden is de keuze voor de helm te rechtvaardigen.

> De Shark Spartan en de Shark helm Raw: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Tanken met een helm op

Elke motorrijder worstelt met de vraag hoe omgegaan moet worden met een helm wanneer er getankt moet worden. Moet deze op, of af? Of kan deze ook schuin op het hoofd gezet worden? In de eerste plaats hangt dit natuurlijk af van het soort benzinepomp waar getankt wordt. Betreft het een onbemande pomp, dan is het natuurlijk goed mogelijk om de helm gewoon op te houden. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn. Er is dan immers niemand die onder ogen gekomen hoeft te worden. Ander is dit bij een bemande benzinepomp. Probeer je in dit opzicht te verplaatsen in de pompbediende. Wanneer je dit zelf zou zijn, zou je het dan als fijn ervaren als iemand met een helm op het hoofd komt afrekenen? Het antwoord op dit vraag geeft je inzicht.

> Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bekijk het gehele assortiment Shark Ridill of eens de Shark Drak!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen