• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Ridill SKYD helmen: nu met gratis verzending

Op het snijpunt van praktisch gebruik en trendy design is de Shark Ridill SKYD helm te vinden. Dit is een helm die ook nog eens gratis verzonden kan worden bij bestelling.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

De helm is geschikt gemaakt voor allerlei soorten ritten. Waarbij ook nog eens oog is gehouden voor een goede uitstraling. Dit zit hem bijvoorbeeld in de details van de helm, die flink uitgewerkt zijn. Bovendien is het zo dat bij het ontwikkelen van de helmen in deze serie geen moment uit het oog is verloren dat er ook goede bescherming geboden moet worden. Daardoor is de helm een echte aanrader.

Juist op het vlak van bescherming heeft de Ridill SKYD helm van Shark veel te bieden. Dat komt omdat het een integraalhelm betreft. Dit type helm staat erom bekend het hoofd goed te omsluiten en zo dus optimale veiligheid te kunnen bieden. Juist in situaties waarbij hoge snelheden worden gehaald, of waarbij in grote drukte moet worden gereden, is het dus zo dat deze helm zeer geschikt is. Terwijl daarbij ook geen enkele concessie aan het comfort en het gebruiksgemak hoeft te worden gedaan.

> De Shark Nano jethelm of de Shark Skwal 2 kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Helm Ridill SKYD van Shark: geschikt voor alle wegen

Het grote pluspunt van helmen uit de reeks Ridill SKYD van Shark is dat door de vorm de helm geschikt is voor alle soorten wegen. Dit betekent dus ook dat er op onverharde wegen mee gereden kan worden. Bovendien is ook op dat vlak veel aandacht voor comfort gehouden. Bijvoorbeeld door de manier waarop met luchtcirculatie en ventilatie wordt omgegaan in de Shark Ridill helmen. Dit maakt het een stuk comfortabeler bij inspannende tochten. Andere voordelen van de helm zijn onder andere:

 • Geschikt gemaakt voor rijders met een bril
 • Antikraslaag op het vizier aangebracht
 • Zonnevizier dat direct geïntegreerd is
 • uitneembare voering aan de binnenzijde
 • Garantie van vijf jaar uit de fabriek

Door al deze zaken is het zo dat helmen als de Ridill SKYD van Shark goed te gebruiken zijn onder alle omstandigheden. Er wordt bijvoorbeeld altijd goed zicht geboden door het zonnevizier en de mogelijkheid om hem met bril te dragen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk in de drukke stad waar het verkeer en de obstakels van alle kanten kunnen komen. Dat de helm ook nog eens modieus ontworpen is, is in dat opzicht natuurlijk een extra pluspunt te noemen. Dit maakt het ook nog eens een geschikt product voor een hele brede doelgroep. Niet alleen motorrijders, maar ook scooterliefhebbers.

> Gratis verzending op het gehele assortiment Shark Ridill OXYD helmen!

Een helm moet hieraan voldoen

Goede Shark helmen voldoen aan een aantal zaken. Dit geldt ook voor de Shark Ridill SKYD. In de eerste plaats is de juiste maat van groot belang. Dit zorgt voor goede bescherming en veel comfort. Te klein is gevaarlijk, maar te groot net zo goed. Daarnaast is het materiaal waarvan de schaal is gemaakt ook een belangrijk punt van aandacht. Let altijd het eerst op deze twee zaken.

> De Drak Shark helmen, ook wel bekend als de Shark Raw helmen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen