• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Ridill OXYD helmen: oplopende korting vanaf 10%

Een helm die goed past bij de persoonlijkheid. Zo kunnen de modellen van de helm Shark Ridill OXYD het best worden omschreven.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Juist omdat de kleuren en de print in meerdere varianten te krijgen zijn is te zorgen dat de helm altijd past bij de persoon. Dit is natuurlijk direct al een goede reden om te overwegen juist voor deze helm te kiezen. Al zijn er natuurlijk ook enkele andere belangrijke zaken die meewegen bij het maken van een keuze. Ook daaraan kan worden voldaan door de fabrikant.

Ridill helm OXYD van Shark: perfecte mate van bescherming

Wanneer het gaat om integraalhelmen, dan betreft het helmen die goed scoren op het vlak van bescherming. Dit geldt ook voor de helmen Ridill OXYD van Shark. Het voordeel van het model integraalhelm is immers dat deze het gehele hoofd omsluit. Daardoor kan er dus op elk vlak bescherming worden geboden. Juist wanneer met hogere snelheid op de snelweg wordt gereden of wanneer er in een drukke stad wordt gereden is dit van belang. Daarnaast is het ook zo dat de Shark helm meer te bieden heeft. Andere voordelen zijn:

 • Een keuring volgens ECE 22.05 keurmerk
 • Geschikt gemaakt voor pinlock
 • Micrometric kinband sluiting
 • Gewicht van 1550 gram

> Shark Skwal 2 helm kopen: Kortingen tot wel 40%!

De Ridill OXYD helmen van Shark hebben de tests met betrekking tot bestendigheid onder verschillende omstandigheden en bij verschillende snelheden doorstaan. Daardoor zijn de modellen goed te gebruiken in verschillende situaties. Een motorrijder kan hem opzetten voor een lange rit over de open wegen. Een scooterrijder gebruikt hem in de stad. Zeker ook omdat er een flinke mate van zekerheid op het gebied van veiligheid kan worden geboden geeft dit een geruststellend gevoel. Dit komt onder andere door de buitenschaal van geïnjecteerd thermoplastic.

> Vandaag besteld = morgen thuisbezorgd: Bestel nu de Shark Ridill TIKA!

Aandachtspunten bij een nieuwe helm

Het kopen van een helm kan best wat kosten met zich meebrengen. Zelfs wanneer een helm zoals de Shark Ridill OXYD helm met korting wordt gekocht is dit het geval. Toch is het altijd slim om toch voor een nieuwe helm te gaan. Na enige tijd, meestal zo rond de vijf jaar, zal de helm namelijk wat minder sterk worden. De mate van veiligheid loopt dan terug. Dit komt bijvoorbeeld door de mate van zonlicht en transpiratie die de schaal aantasten. Dat kan worden opgelost door een nieuwe helm te kiezen.

> De Shark motorhelm of Shark D-Skwal kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Bovendien is het altijd beter om een nieuwe helm te kopen dan een tweedehands helm. Denk bijvoorbeeld aan de pasvorm. Die vormt zich naar het hoofd van de eerste drager. Daardoor kan de helm die tweedehands wordt gekocht nooit optimaal zitten. Juist om die reden wordt de veiligheid dan net iets minder. Dit moet natuurlijk bij voorkeur gewoon voorkomen worden waar dit mogelijk is.

> Bekijk ook eens de Shark Evoline 3 of de Shark Spartan Carbon: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen