Shark Openline helm kopen: gratis verzending

Shark Openline is een systeemhelm die direct veel voordelen te bieden heeft. Zo is de helm bijzonder praktisch in het gebruik en wordt er veel comfort geboden.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Bovendien is de prijs van de Shark Openline serie helmen zeer voordelig te noemen. U slaat dus meerdere vliegen in één klap als u op zoek bent naar een systeemhelm die optimaal comfort biedt, praktisch is en bovendien scherp is geprijsd.

Shark Openline systeemhelm voor elk type motorrijder

De unieke eigenschappen van de Shark Openline systeemhelmen zorgen er voor dat de helm voor elk type motorrijder geschikt is. Zo kunt u er prima toertochten mee maken, maar is de Shark Openline ook ideaal om te gebruiken als helm voor het afleggen van woon-werkverkeer. In stedelijk gebied biedt deze systeemhelm net zoveel voordelen als dat u de helm opzet en op de motor over de snelweg gaat rijden. Bij kleine afstanden in de stad kunt u bovendien het kinstuk omhoog klappen. Dat is helemaal prettig als het buiten erg warm is.

De aantrekkelijk geprijsde motorhelm heeft een uitstekende kwaliteit met een thermoplastic buitenschaal. U kunt de voering uitnemen en wassen en het antikras vizier beschikt over een quick release systeem. De pinlock is al gemonteerd. Overigens kunt u het kinstuk wel opklappen, maar is het niet mogelijk om het kinstuk helemaal naar achteren te klappen. Dat is bij een aantal andere modellen van Shark wel mogelijk, zoals bij Evo-One. De perfecte pasvorm wordt gerealiseerd door de twee maten schaal. Verder kunt u van een Bluetooth set gebruikmaken, want daarvoor is Shark Openline systeemhelm voorbereid.

  • Twee maten schaal
  • Bluetooth voorbereiding
  • Kinstuk opklapbaar
  • Wasbare voering
  • Antikrasvizier
  • Pinlock
  • Voordelig geprijsd

> Bekijk de Shark helmen aanbiedingen

Geniet optimaal van de Shark Openline helm

Het comfort dat u ervaart door de perfecte pasvorm is al ideaal. U kunt echter optimaal genieten van de Shark Openline door van alle eigenschappen gebruik te maken. Bijvoorbeeld door voor een combinatie met een SharkTooth communicatiesysteem te kiezen. Tijdens het rijden op de motor heeft u de keuze om met open vizier of dicht vizier te rijden.

Om optimaal te genieten van de motorrit kan aangeraden worden om bij hoge snelheden het vizier gesloten te houden. Dat voorkomt onder meer dat er vliegjes in het gezicht vliegen of dat u hinder ondervindt van een snijdende wind in uw gezicht. Bij het bestellen van de Shark Openline geeft u de juiste helmmaat door en bij twijfel kunt u de tabel voor helmmaten raadplegen.

> Liever een andere helm? Bekijk de Shark micro helm

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen