Shark Nano helm kopen: gratis verzending!

Shark Nano is een helm met een eigentijdse en unieke look. Deze helm beschikt bovendien over Lees door

Sorteren

5 producten

Filteren
Sorteren

5 producten

Filteren

inventieve eigenschappen. Een Shark Nano is een jethelm en uitgevoerd met een inventief ventilatiesysteem. Dat is al een eigenschap waar je tijdens het rijden op de scooter of motor van frisse lucht profiteert.

Shark Nano met uniek vizier

Een unieke eigenschap is dat er sprake is van een buitenschaal die met twee maten ontwikkeld is. Dat staat weer garant voor een optimale pasvorm. Een Shark Nano helm biedt nog veel meer voordelen. Er is namelijk een groot vizier aanwezig dat gemakkelijk omhoog geschoven kan worden. De wijze waarop je de Shark Nano helm draagt met open vizier of gesloten vizier kun je dan ook laten afhangen van de weersomstandigheden. 

Het vizier is voorzien van een VZ 140 anti-kras vizier, extra breed en ook goed geschikt voor lange ritten. Het vizier is voorzien van een geïntegreerde air diffuser en daarnaast zit er een groot ventilatiekanaal aan de voorkant van de helm. Dit alles zorgt ervoor dat de Shark Nano helm voorzien is van een goed ventilatiesysteem.

Vind je een beslagen vizier ook zo vervelend? Gelukkig heeft de Shark Nano aan de onderkant van het vizier kleine luchthappers, wat ervoor zorgt dat de lens minder snel beslaat.

Last van de zon? De Shark Nano helm heeft een ingebouwd zonnevizier. Ideaal om goed te zicht te kunnen houden tijdens de zonnige dagen en tegelijkertijd word je tegen de UV-straling beschermd.

Bekijk hieronder het overzicht met alle Shark helmen:

Binnenvoering van de Shark Nano helm

Als je een bril draagt dan is de Shark Nano eveneens perfect dankzij het EasyFit systeem. Dit type jethelm heeft namelijk een speciale uitsparing voor brildragers in de binnenvoering.

Over de binnenvoering gesproken, deze is voorzien van een AEGIS ®-labeled MICROTECH voering, wat ervoor zorgt dat de voering een antibacteriële werking heeft. De binnenvoering is eveneens verwijderbaar en wasbaar in de wasmachine op (30°C max).

Het micro lock buckle zorgt ervoor dat de helm goed vastgezet kan worden en niet zomaar losschiet. Het handige is dat de helm niet alleen stevig in het slot zit, maar ook met één handbeweging los gerateld kan worden.

Veelzijdige helm van hoogwaardige kwaliteit

De Shark Nano helm is veelzijdig en vervaardigd van materialen van een hoogwaardige kwaliteit. De buitenschaal is bijvoorbeeld van thermoplastische hars gemaakt. Het lange vizier is overigens afneembaar en beslaat minder snel doordat er sprake is van kleine luchthappers aan de onderkant. De tocht is bovendien minimaal op het moment dat het lange vizier van de Shark Nano naar beneden is geklapt. Bij zonnig weer kun je gebruikmaken van het geïntegreerde zonnevizier. De Shark Nano helm is uiteraard van een ECE keurmerk voorzien, zoals op al onze helmen van toepassing is. Een ander voordeel is dat deze jethelm is uitgevoerd met Bluetooth voorbereiding. Dat maakt het gemakkelijk om een Sharktooth set in te bouwen of van een universele communicatieset gebruik te maken. Je kunt de Shark Nano morgen al ontvangen als je de bestelling voor 23.59 uur plaatst.

> Gratis verzending, ook op de Shark Nano Blank & Scorpion Exo City!

Producteigenschappen Shark Nano

Speciaal voor jou zetten we alle specificaties op een rijtje:

 • ECE 22.05 keurmerk
 • Buitenschaal thermoplastic
 • Buitenschaal twee maten
 • Geïntegreerd zonnevizier (antikras)
 • Helder antikras vizier
 • Vizier met quick-release systeem
 • Uitsparing voor bril in binnenvoering
 • Microlock snelsluiting
 • Binnenvoering uit te nemen en wasbaar
 • Bluetooth gereed voor Shark communicatiesysteem
 • 1,3 kilogram

> Bekijk ook onze Vinz helmen

Interessant blogs omtrent motor- en scooterhelmen

De verschillen tussen helmen: