• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Evoline helmen: voor 23.59 besteld = volgende dag in huis

Dankzij het easyfit systeem van de Shark Evoline helmen, is de helm extra makkelijk op te zetten door brildragers. Veel mensen kiezen voor de Shark Evoline omdat de meeste helmen van dit type een stuk duurder zijn.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Daarnaast bent u zeker van een helm met een goede comfort en een optimale veiligheid. Dat de helmen veilig zijn blijkt wel uit het ECE keurmerk van de helm, deze geeft aan dat de helmen uitvoerig getest zijn. De bezorging is niet alleen heel snel, deze is ook nog eens goedkoop. Wij verzenden namelijk het gehele assortiment, zonder dat u hier iets voor hoeft te betalen. Dat de Shark Evoline een populaire helm is, blijkt ook uit de recensies onder deze helmen. Klanten geven daarin aan dat de Evoline helmen van Shark zeer comfortabel zitten, en ze de helmen er stoer uit vinden zien.

Een Evoline helm van Shark: combinatievoordeel

Tijdens het afrekenen van de Shark Evoline helmen, krijgt u de mogelijkheid ook meteen een kettingslot te kopen. Wij geven bij de aankoop van de meeste helmen namelijk 10% korting op de accessoires. Dit in combinatie met de korting en de altijd lage prijzen, zorgen ervoor dat u voor weinig geld een helm kunt kopen. De meeste helmen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Om er zeker van te zijn dat u een helm in de juiste maat koopt, kunt u rechts bovenin klikken op ‘Wat is mijn maat?’. U komt nu op een pagina met een maattabel, zodat u kunt opmeten welke maat u past. Daarnaast hebben de meeste Evoline helmen de volgende voordelen:

 • Een ECE keurmerk.
 • Een antikras vizier.
 • Een binnenhuis, welke u uit de helm kunt halen om te wassen.
 • De helmen zijn klaar om een Bluetooth communicatiesysteem in te bouwen.
 • Garantie op de helm.

> Bestel vandaag vóór 23.59 uur uw Shark Evo One helm = morgen gratis thuisbezorgd!

Wat is de levensduur van een helm?

Ondanks dat de Shark helm uitvoerig is getest, heeft deze natuurlijk geen oneindige levensduur. Om de levensduur van een helm te verlengen, is het belangrijk om zuinig met de helm om te gaan. Laat u de helm per ongeluk een keer uit uw handen vallen, dan is er vaak al onzichtbare schade aan de binnenschaal, waardoor de helm een deel van zijn beschermende werking verliest. Dit is ook de reden waarom u nooit een tweedehands helm mag kopen, u bent natuurlijk nooit zeker of de helm al eens op de grond is gevallen. Daarnaast is het belangrijk de helm niet te lang in de zon te laten liggen, en deze droog op te bergen. In de helm stapelen zich na verloop van tijd bacteriën op, waardoor het slim is om de binnenvoering te wassen. Laat de binnenvoering wel goed drogen voor u deze terug in de helm stopt.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen