Shark Evoline 3 Shazer helmen: altijd gratis bezorgd

Een systeemhelm is vaak een juiste keuze voor heel veel verschillende types rijders. Dat is niet Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
in de laatste plaats het geval voor de Shark Evoline 3 Shazer helm. Dat komt onder andere doordat de helm voor een goede prijs te krijgen is omdat de bezorging gratis is. Daarnaast zijn er nog talloze andere redenen om voor deze helm te kiezen. Juist dit type helm kan immers zeer geschikt zijn voor de meeste motorrijders. Onder andere op het vlak van veiligheid heeft dit model veel te bieden.

Daarnaast is het ook zo dat de Evoline 3 Shazer helm van Shark veel te bieden heeft op het vlak van comfort. Juist de pasvorm en de mate waarin een helm gemakkelijk in gebruik is dragen sterk bij aan de veiligheid die ervaren wordt bij het dragen van het model. De helmen in de serie van Shark voldoen hier dan ook altijd aan. Dit verhoogt in grote mate het rijplezier op de motor.

Evoline 3 Shazer helm van Shark: het bieden van goede bescherming

Een systeemhelm zoals de helmen Shark Evoline 3 Shazer wordt vooral gedaan met het oog op comfort die nodig is op de motor of de scooter. Een reden hiervoor is bijvoorbeeld de mate waarin de helm het hoofd omsluit. Dit is immers de belangrijkste factor als het gaat om het bieden van comfort. Ook een aantal andere voordelen zijn van belang, zoals:

  • Beschikt over het keurmerk ECE 22.05
  • Schaal in twee maten voor perfecte pasvorm
  • Auto-up systeem voor het zonnevizier
  • Microlock snelsluiting
  • Antikraslaag op het vizier

> De Shark Evoline 3 of de Shark Raw helm kopen: Verzending = gratis!

De aandacht voor het vizier is ook een belangrijke reden om voor deze helmen van Evoline 3 Shazer van Shark te kiezen. Zonwerend wanneer nodig, maar ook vrij van het zonwerende systeem zodra de zon verdwijnt. Bovendien is er geen zorg om krassen of druppels. Daardoor is er altijd voldoende zicht. Dit maakt de Shark helm ook geschikt voor gebruik op de scooter in de stad, of op een quad op offroad wegen.

> Vandaag besteld = morgen in huis: De Shark Nano of bekijk ook eens onze Shark Nano Tribute!

Het gewicht van een helm

Eén van de aandachtspunten die geldt bij het kopen van een helm is het gewicht ervan. Vaak zijn de helmen die lichter in gewicht zijn, zoals de Shark Evoline 3 Shazer helm, te prefereren. Dit zorgt immers dat het model net iets gemakkelijker op het hoofd zit en er net iets minder druk op de nek en de rug wordt gelegd tijdens het rijden. Daardoor zal het veel fijner worden om langere tochten of inspannende ritjes te maken. Voor veel mensen is dit immers de belangrijkste voorwaarde waaraan een helm moet voldoen.

> De Shark Evo One helm of Shark D-Skwal helmen bekijken: Bestel en kies zelf een aflevermoment en plek!