Shark Evoline 3 Corvus helmen: nu met gratis verzending

Een helm die gemakkelijk te dragen is voor allerlei soorten bestuurders, dat is een juiste omschrijving Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voor de Shark Evoline 3 Corvus. Een helm uit deze reeks is een helm die bijvoorbeeld ook voor brildragers heel gemakkelijk te gebruiken is. Daarbij komt ook nog eens dat het geschikt maken voor allerlei soorten gebruik niet ten koste hoeft te gaan van het comfort. De helm is daardoor comfortabel en zeer gebruiksvriendelijk te noemen. Precies wat nodig is als het om een goede helm gaat.

Het belangrijkste kenmerk van de Shark Evoline 3 Corvus is daardoor dat deze zeer comfortabel te dragen is. Dit is voor de meeste motorrijders en scooterbestuurders één van de belangrijkste punten wanneer een keuze voor een helm gemaakt moet worden. De vorm van de helm, het gewicht, maar ook zaken zoals ventilatie en zonwering, zijn zeer belangrijk. Dit maakt deze helm zeer populair.

> De Shark Skwal 2 helm of de Shark Nano kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Evoline 3 Corvus helm van Shark: voor gebruik binnen en buiten de bebouwde kom

De belangrijkste kenmerken van de Evoline 3 Corvus helmen van Shark zorgen ervoor dat deze zowel binnen als buiten de bebouwde kom te dragen zijn. Alle soorten wegen zijn begaanbaar wanneer dit type helm wordt gedragen. Dit komt onder andere doordat het gebruiksgemak goed in het oog is gehouden bij het ontwikkelen van dit model. Andere voordelen die meewegen zijn:

  • Beschikt over het keurmerk ECE 22.05
  • Auto-up vizier
  • Uitsparingen voor bildragers standaard aangebracht
  • Communicatiemiddelen te gebruiken
  • 5 jaar garantie van de fabriek

Daarnaast is het ook goed om te weten dat de Evoline 3 Corvus helmen van Shark een extra stevige helmschaal hebben. Dit komt onder andere door het gebruik van het thermoplastic als materiaal. Wie dus onder weg is, zal zich goed comfortabel voelen met het dragen van deze helm.

> Shark helm kopen: Tot 40% korting: Bekijk nu de Shark Evoline 3 en de Shark Spartan Carbon Skin!

Communicatiemiddelen in de helm

Motorrijden en goed communiceren gaan niet altijd hand in hand. Hier moet goede aandacht aan besteed worden door de motorrijder zelf. Dit geldt bijvoorbeeld voor het systeem dat gebruikt wordt. Bij voorkeur wordt bijvoorbeeld gekozen voor Bluetooth. De meeste moderne helmen zijn hier goed geschikt voor gemaakt. Dit zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld veel minder last van windruis zal worden ervaren. Dit komt de mate van communiceren sterk ten goede. Denk hier dus goed aan wanneer de zoektocht naar een helm begint.

> De Shark Evoline 3 HAKKA helm & De Shark Openline Prime helm: Verzending = gratis!