• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Evoline 3: gratis verzending & korting tot 40%

Shark Evoline 3 is een serie die uit verschillende modellen bestaat. Dat maakt het mogelijk om met specifieke wensen rekening te houden als de voorkeur uitgaat naar het kopen van een Shark Evoline 3 helm.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

U kunt bij het maken van een keuze eventueel rekening houden met bijvoorbeeld de inhoud van een review of met een test die is uitgevoerd. Aangezien er sprake is van verschillende modellen met betrekking tot de Shark Evoline is er uiteraard sprake van variatie in design en eigenschappen. Bijzonder en uniek is dat deze helm eenvoudig als jethelm of als helm met kinstuk gedragen kan worden. Er zijn echter bij de Shark Evoline series 3 eveneens een aantal overeenkomstige kenmerken. Het gaat dan onder meer om de bluetooth voorbereiding en de twee maten schaal voor een perfecte pasvorm. Uiteraard is elke Shark Evoline 3 helm in ons aanbod van een ECE 22.05 keurmerk voorzien.

Unieke helm qua design en eigenschappen

De Shark Evoline 3 helmen is een unieke helm. Het design van de helm is ongeëvenaard en is uitermate populair. Daarnaast heeft een Shark Evoline 3 helm de volgende unieke eigenschappen:

 • Bluetooth ready voor Sharktooth 
 • Optimale pasvorm met twee maten schaal
 • Antikras vizier
 • Snelsluiting 
 • 5 jaar garantie
 • Quick-release systeem
 • Thermoplastic buitenschaal
 • Binnenvoering uitneembaar en wasbaar

In ons aanbod kunt u per Evoline 3 model de helm bekijken en de specifieke eigenschappen ontdekken. Zo kunt u altijd de perfecte Shark Evoline bestellen bij Helmonline.nl. Naast de Shark Evoline helmpen is het type Shark Raw helm enorm gewild.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een Shark Skwal of Shark Spartan helm en profiteer!

Optimaal comfort met de Shark Evoline 3 helm

Shark Evoline biedt per helm overeenkomstige en unieke kenmerken, maar altijd is er sprake van optimaal comfort. Ook brildragers hebben profijt van het comfort en gemak dat geboden wordt met het dragen van een Evoline 3. Er is namelijk speciaal voor de brildragers rekening gehouden met de positie van de brilpootjes. Daarvoor is namelijk een uitsparing aanwezig in de binnenvoering. De Shark helm wordt zoals gezegd in diverse modellen aangeboden, waarbij een beperkte kleurkeuze geboden wordt. De standaarduitvoering is in mat zwart en in zwart verkrijgbaar. De Shark Evoline 3 Drop is in mat zwart met oranje baan verkrijgbaar en de Drop Dual Touch uitvoering is beschikbaar in zwart met zilver.

Voor alle uitvoeringen van de Shark Evoline series 3 geldt dat de helm in meerdere maten leverbaar is. De beschikbare maten staan bij iedere helm aangegeven en indien u niet weet welke maat het beste bij u past, dan raden wij u aan om de hoofdomtrek te meten en de matentabel te gebruiken die wij beschikbaar hebben. Wilt u een Shark Evoline 3 helm kopen? Maak dan op uw gemak een keuze uit de helmen die wij in het aanbod hebben opgenomen en profiteer van een Shark Evoline 3 aanbieding. U bent van comfort, kwaliteit en 5 jaar garantie verzekerd.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment Shark Drak en Shark Spartan Carbon  helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen