• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark D-Skwal Rakken helmen: gratis verzending gegarandeerd

De Shark D-Skwal Rakken valt onder de categorie integraalhelm. Dit is precies het type helm waar elke berijder van elk soort voertuig voordeel van kan hebben.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Het is een helmsoort die voor iedereen goed van pas kan komen. Dit komt onder andere doordat er verschillende voordelen van toepassing zijn wanneer het om deze helm gaat. Zeker op het gebied van bescherming van het hoofd heeft deze helm veel te bieden. Al zijn er meer zaken die meespelen.

Het is bijvoorbeeld ook belangrijk om te weten dat de D-Skwal Rakken helm gemaakt is van zeer stevig materiaal waardoor deze optimaal beschermt tegen mogelijke ongevallen. Dit is immers zowel binnen de bebouwde kom, als daarbuiten, van groot belang. De helm is getest en geschikt bevonden om onder verschillende snelheden optimaal bescherming te bieden aan de drager ervan.

> De Shark Openline: Kies zelf een aflevermoment en plek!

D-Skwal Rakken helm van Shark: altijd optimaal zicht

Een belangrijk pluspunt als het om helmen D-Skwal Rakken van Shark gaat, is dat deze altijd optimaal zicht bieden. Het is immers zo dat de vizieren waarmee gewerkt wordt een aantal positieve punten te bieden hebben. In de eerste plaats zijn deze bijvoorbeeld kraswerend. Dat houdt in dat er geen vervelende strepen in het zicht kunnen komen. Daarnaast bieden de vizieren ook bescherming tegen de zon, zodat ook deze het zicht niet belemmert. Andere pluspunten van dit stype Shark motorhelmen zijn:

 • Keurmerk ECE 22.05
 • Geschikt voor Sharktooth communicatie
 • 1450 gram zwaar
 • Pinlock voorbereid
 • Delen zijn uitneembaar en wasbaar

Dit maakt de D-Skwal Rakken helmen goed geschikt voor gebruik op de grote weg. Daar is deze helm altijd prima te dragen omdat er geen hinder van lastige situaties ondervonden hoeft te worden. Zo is in ieder geval besloten toen de helm werd gekeurd op kwaliteit en veiligheid. Hiervoor worden verschillende tests gebruikt. Al deze tests wezen uit dat de helmen uit deze categorie voldoen aan de hoogst mogelijke standaard. Daardoor is het dus niet alleen veilig, maar ook comfortabel om deze helm te dragen en is deze ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Dit is belangrijk om mee te wegen.

> De Shark D-Skwal: Verzending = gratis!

Gehoorbescherming dragen onder de helm

Windruis kan flinke geluidshinder geven. De vraag is daarom of het verstandig is om gehoorbescherming te dragen. Naast het onderdrukken van de geluidshinder zijn er immers ook enkele nadelen te noemen. Zo wordt het bijvoorbeeld lastiger om een communicatiesysteem te gebruiken. In dat geval kan het aan te raden zijn om specifieke geluidsbescherming te zoeken waarbij één en ander goed samengaan. Weeg daarbij altijd af dat veiligheid in de eerste plaats het belangrijkst is.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu de Shark D-Skwal Dharkov!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen