Shark D-Skwal Rakken helmen: gratis verzending!

De Shark D-Skwal Rakken valt onder de categorie integraalhelm. Dit is precies het type helm waar Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
elke berijder van elk soort voertuig voordeel van kan hebben. Het is een helmsoort die voor iedereen goed van pas kan komen. Dit komt onder andere doordat er verschillende voordelen van toepassing zijn wanneer het om deze helm gaat. Al zijn er meer zaken die meespelen.

> De Shark Openline: Kies zelf een aflevermoment en plek!

D-Skwal Rakken helm van Shark: altijd optimaal zicht

Een belangrijk pluspunt als het om helmen D-Skwal Rakken van Shark gaat, is dat deze altijd optimaal zicht bieden. Het is immers zo dat de vizieren waarmee gewerkt wordt een aantal positieve punten te bieden hebben. In de eerste plaats zijn deze bijvoorbeeld kraswerend. Dat houdt in dat er geen vervelende strepen in het zicht kunnen komen. Daarnaast bieden de vizieren ook bescherming tegen de zon, zodat ook deze het zicht niet belemmert. Andere pluspunten van dit stype Shark motorhelmen zijn:

  • Geschikt voor Sharktooth communicatie
  • 1450 gram zwaar
  • Pinlock voorbereid
  • Delen zijn uitneembaar en wasbaar

Dit maakt de D-Skwal Rakken helmen goed geschikt voor gebruik op de grote weg. Daar is deze helm altijd prima te dragen omdat er geen hinder van lastige situaties ondervonden hoeft te worden.

> De Shark D-Skwal: Verzending = gratis!

Gehoorbescherming dragen onder de helm

Windruis kan flinke geluidshinder geven. De vraag is daarom of het verstandig is om gehoorbescherming te dragen. Naast het onderdrukken van de geluidshinder zijn er immers ook enkele nadelen te noemen. Zo wordt het bijvoorbeeld lastiger om een communicatiesysteem te gebruiken. In dat geval kan het aan te raden zijn om specifieke geluidsbescherming te zoeken waarbij één en ander goed samengaan. Weeg daarbij altijd af dat veiligheid in de eerste plaats het belangrijkst is.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu de Shark D-Skwal Dharkov!