• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark D-Skwal Dharkov helmen: oplopende korting vanaf 10%

Helmen zoals de Shark D-Skwal Dharkov kunnen aanschaffen met korting is natuurlijk zeer sterk aan te raden. Wanneer bespaard kan worden op de kosten terwijl de bescherming van het hoogste niveau blijft, dan is dit natuurlijk een sterk pluspunt.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Dan is nog geeneens gekeken daar de pluspunten die de helm biedt dankzij het ontwerp en de ontwikkeling door de fabrikant. Deze zaken zijn immers ook meer dan de moeite waard. Er zijn verschillende voorbeelden op dit vlak te noemen.

D-Skwal Dharkov helm van Shark: Stoer en safe

Door de categorie waarin D-Skwal Dharkov helmen van Shark vallen, is het belangrijk dat deze een stoer design hebben. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het kleurgebruik en de eventuele print die erop komt. Dat neemt echter niet weg dat juist ook om die reden de veiligheid voorop moet staan. Stoer gebruik kan immers ook met enige risico’s komen. Denk bijvoorbeeld aan bescherming tijdens het rijden tegen hoge snelheden. Dit is slechts een voorbeeld. Voordelen die geboden worden zijn bijvoorbeeld:

 • Een ingebouwd zonnevizier antikras
 • Een buitenschaal van thermoplast
 • Pinlock voorbereid
 • Geschikt voor gebruik van communicatiemiddelen

De D-Skwal Dharkov is aan tests onderworpen die bijvoorbeeld hoge snelheden nabootsen. Zo kan gegarandeerd worden dat de helmen de impact van een klap aankunnen. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat het keurmerk ECE 22.05 staat voor geschiktheid onder verschillende weersomstandigheden. Zo zijn er bijvoorbeeld ook tests gedaan op het vlak van warmte in een speciale oven. Dit geeft de garantie dat de helm ook niet aangetast wordt door bijvoorbeeld uv-licht wanneer de Shark helm veel gebruikt wordt. Weeg dit dus ook mee wanneer een keuze gemaakt moet worden voor een model.

> De Shark D-Skwal Rakken: Verzending = gratis!

Een nieuwe helm kopen

Er zijn talloze zaken waarop gelet moet worden wanneer een nieuwe helm moet worden aangeschaft. Begin bijvoorbeeld bij de prijs. Het kan immers aantrekkelijk lijken om hierop te besparen door een tweedehands helm te kopen. Dit is echter geen goed idee. In de eerste plaats omdat de veiligheid dan aangetast kan zijn. De helm is zich gaan vormen naar de eerste drager. Bovendien weet de koper nooit of de helm al klappen heeft moeten opvangen en of deze dus nog optimaal is.

> Vandaag  vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Shark Openline!

Daarnaast is het ook nog eens zo dat nieuwe helmen veel meer nieuwe technieken toegepast hebben gekregen. Zo kan dus betere bescherming op allerlei vlakken worden geboden. Omdat de wereld steeds complexer wordt, kan dit dus van groot belang zijn. Er is dus alle reden om altijd een nieuwe helm als eerste keuze te hebben.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu de Shark D-Skwal!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen