Shark D-Skwal 2 Zarco helm kopen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Shark D-Skwal 2 Zarco helmen zijn stoere helmen die veel weghebben van helmen die op een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
circuit worden gebruikt. Dit is ook niet gek, want Johann Zarco is een Franse motorcoureur, die wereldkampioen is geworden in de Moto2-klasse. Het uiterlijk van de helm heeft iets weg van de originele helm van Johann Zarco. Dit maakt de Shark D-Skwal 2 Zarco helm tot een ware blikvanger. Naast het fantastische uiterlijk van de Shark helm, kun je op meer punten profiteren als je bij ons een aankoop doet. Zo kunnen de kortingen bij ons oplopen tot wel 40%! En daar stopt het niet bij. Als je op werkdagen voor 23:59 bestelt, dan ontvang je de helm de volgende dag al op de door jou gekozen afleverplek. Hierbij hoef je geen verzendkosten te betalen, want dit betalen wij voor jou. Hierdoor profiteer je van een mooie helm voor een zeer aantrekkelijk aanbod. De helm Shark D-Skwal 2 Zarco biedt jou vervolgens al de luxe van een goede helm, zoals een zonnevizier en een uitsparing voor een bluetooth communicatiesysteem.

Shark D-Skwal 2 Zarco: Waar let je op bij de aankoop?

Het belangrijkste waar je op moet letten bij een helm, is of de helm is gekozen in de juiste maat. Het is namelijk niet verstandig om met een helm te rijden die niet de juiste maat heeft. Een te kleine helm zit over het algemeen te strak op het hoofd. Hierdoor kan de bloedtoevoer naar het hoofd worden belemmerd. Ook kan het zorgen voor hoofdpijn. Dit is iets wat je niet wil als je een stuk op de motor of scooter gaat rijden. Daarnaast kan een te grote helm van het hoofd af vallen bij een plotselinge klap. Hierdoor heeft het hoofd geen bescherming meer, met alle gevolgen van dien. Dit maakt het erg belangrijk dat de helm in de juiste maat wordt aangeschaft.

  • Een te kleine helm kan zorgen voor hoofdpijn of verminderde bloedtoevoer naar het hoofd
  • Als een helm te groot is kan deze van het hoofd af vallen bij een plotselinge klap

Een ander belangrijk punt waar je op moet letten bij de aankoop van helmen, is dat je zeker weet dat de helm nieuw is. Als je een helm tweedehands koopt weet je namelijk niet wat er in het verleden met de helm is gebeurd. Als een helm gevallen is, kan de buitenschaal er nog goed uitzien, maar de binnenschaal kan een scheur hebben opgelopen. Hierdoor biedt de helm niet meer de juiste bescherming. Koop daarom altijd een helm bij een gerenommeerd bedrijf, zoals HelmOnline. Hierbij weet je zeker dat je een nieuwe helm koopt en geen tweedehands helm. Een tweedehands helm kan namelijk onzichtbare schade hebben opgelopen, waardoor de helm niet meer de juiste bescherming kan bieden.

Bekijk ook eens de andere modellen: