Shark D-Skwal 2 Shigan helm kopen: Kortingen oplopend tot wel 40%!

Stoere kwaliteitshelmen, dat zijn de Shark D-Skwal 2 Shigan helmen. Deze helmen hebben een zeer opvallend Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uiterlijk, waardoor ze er prachtig uitzien! Daarnaast is het goed om te weten dat de helmen ook heerlijk op het hoofd zitten. Het gestroomlijnde design zorgt er namelijk voor dat de wind goed over de Shark D-Skwal 2 Shigan heen glijdt. Dit maakt de helm stabiel, zodat je eenvoudig lange stukken op de motor kunt rijden. Een ander punt waardoor de helm Shark D-Skwal 2 Shigan heerlijk op het hoofd zit, heeft te maken met de binnenvoering. De binnenvoering is namelijk zacht uitgevoerd, waardoor de helm als en kussentje aanvoelt. Het grote voordeel van de Shark D-Skwal 2 Shigan helmen is dat de binnenvoering gewassen kan worden. Hierdoor kun je de binnenkant van de helm eenvoudig wassen, waardoor de Shark D-Skwal 2 Shigan altijd heerlijk zal ruiken. Nog niet overtuigd? Onze Shark D-Skwal 2 Shigan helmen worden verkocht met kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%. Als de voordelen van de helm je niet al hebben overtuigd, doet de prijs van de helm dit zeker wel! Hier komt bij dat de verzendkosten door ons worden betaald! Waar wacht je nog op?

Helm Shark D-Skwal 2 Shigan: Verschillende vizieren

De Shark D-Skwal 2 Shigan helmen worden standard met een helder vizier geleverd. Toch zijn er andere vizieren, zoals een gekleurd vizier, die op de helm gemonteerd kunnen worden. Door het Quick Visor Release System kunnen vizieren binnen enkele seconden worden verwisseld. Erg handig als je vaak van vizier wil wisselen! Daarnaast is de Shark D-Skwal 2 Shigan helm standaard voorzien van een zonnevizier. Dit heeft als voordeel dat je nooit meer een zonnebril op hoeft tijdens het rijden. Het zonnevizier is eenvoudig te bedienen aan de zijkant van de helm. Dit kan zelfs met handschoenen aan worden bediend. Tot slot wordt er bij bestelling van de Shark D-Skwal 2 Shigan helm standaard een Pinlock vizier meegeleverd. Dit is een vizier die op het heldere vizier gemonteerd kan worden. Het Pinlock vizier zorgt ervoor dat het heldere vizier niet meer zal beslaan. Je behoudt hierdoor altijd een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer.

  • Quick Visor Release System voor snelle wissel van het vizier
  • Geïntegreerd zonnevizier, zodat je nooit meer een zonnebril nodig hebt
  • Standaard geleverd met Pinlock vizier voor optimaal zicht

> Gratis verzending: beenkleed scooter & Sharktooth Prime!

Binnenkant helm schoonmaken, hoe moet dit?

Veel helmen hebben een eenvoudig uitneembare binnenvoering. Vaak kan deze binnenvoering ook gewassen worden. Let hierbij wel op dat je de binnenvoering nooit wast met water warmer dan 30 graden Celsius. Dit kan de binnenvoering namelijk doen laten krimpen. Daarnaast is het aan te raden om een waszakje te gebruiken. Hierin kun je de binnenvoering van de helm plaatsen, zodat de kans op beschadiging afneemt.

  • Gebruik geen water warmer dan 30 graden Celsius
  • Het is aan te raden om een waszakje te gebruiken

Als de binnenvoering niet in de wasmachine kan of als je liever op een andere manier de binnenvoering schoonmaken, dan kun je de binnenvoering met de hand wassen. Gebruik ook hiervoor geen water warmer dan 30 graden Celsius. Gebruik bij voorkeur alleen water. Als je zeep gebruikt, gebruik dan zeep zonder alcohol of geurstoffen. Een goede optie is om een klein beetje babyshampoo te gebruiken. Spoel de binnenvoering hierna goed uit, zodat alle shampoo is verdwenen.

Was op de hand ook niet met water warmer dan 30 graden Celsius. Gebruik bij voorkeur alleen water en anders een klein beetje babyshampoo.

Bekijk ook eens de andere modellen: