Scorpion EXO-Tech Trap helm: Gratis verzending op gehele assortiment

Als je op zoek bent naar een motorhelm of scooterhelm, dan kun je terecht bij Scorpion. Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
  1. Scorpion Exo-Tech Trap Flip-up helm - Mat Zwart / Rood / Wit
    Scorpion Exo-Tech Trap - Mat Zwart / Rood / Wit
    Onze prijs (incl. btw)
    Normale prijs  349,90 Vanaf  306,96
    Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

1 product

Filteren

Scorpion maakt namelijk al jarenlang goede en mooie helmen. Met name de EXO-Tech helmen van Scorpion zijn populaire helmen bij zowel scooterrijders als motorrijders. Dit heeft te maken met het kinstuk. Het kinstuk is namelijk volledig opklapbaar, waardoor het kinstuk aan de achterkant van de helm komt. Je kunt hierdoor de helm op twee manieren dragen, namelijk als een integraalhelm of als een jethelm. Zeker in Nederland is een helm die op deze twee manieren gedragen kan worden een groot voordeel. In Nederland kan het weer namelijk snel omslaan. Met deze Scorpion EXO-Tech Trap helm heb je daarom altijd de juiste helm voor het juiste type weer op.

Scorpion EXO-Tech Trap helmen: Een uniek design

De Trap variant van de EXO-Tech helmen heeft een zeer opvallend uiterlijk. Dit komt omdat de helmschaal gemaakt is in een carbon-look. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van contrasterende kleuren, waardoor de helm zelfs op grote afstand goed opvalt. Ondanks het carbon uiterlijk, heeft de EXO-Tech Trap helm een buitenschaal van polycarbonaat. In de buitenschaal zijn openingen gemaakt voor ventilatie. Hierdoor kan frisse lucht de helm inkomen en warme lucht de helm verlaten. Het voordeel hiervan is dat er altijd een ideaal klimaat in de binnenkant van de helm is.

> Nu 40% korting op alle Scorpion EXO helmen!

Een ander groot voordeel van de Scorpion EXO-Tech Trap flip-back helm is dat het beschikt over twee vizieren. Allereerst is er een groot en breed helder anti-kras vizier op de helm gemonteerd. Hierdoor heb je een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer. Het heldere vizier is overigens Pinlock voorbereid. Dit betekent dat er eenvoudig een Pinlock vizier op het heldere vizier kan worden geplaatst. Door het Pinlock vizier tegen het heldere vizier te monteren, zal het vizier niet meer beslaan. Ook hierdoor hou je een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer. Bij bestelling van deze Tech Trap helm wordt standaard een Pinlock meegeleverd. Tot slot is deze Scorpion flip-back helm ook voorzien van een geïntegreerd zonnevizier. Dit zonnevizier is eenvoudig en snel te bedienen aan de zijkant van de helm. Dit kan zelfs tijdens het rijden en met handschoenen aan worden gedaan. Deze verschillende vizieren maken de Scorpion EXO-Tech Trap helm nog meer geschikt voor het Nederlandse weer. Je bent immers voorbereid op ieder weertype. Denk hierbij aan een regenbui, harde wind, laaghangende zon, etc.

> Gratis verzending: Scorpion EXO 390 & Scorpion EXO 920 Evo Solid!

Scorpion EXO-Tech Trap: De perfecte helm voor Nederland

Zoals hiervoor beschreven is deze Scorpion EXO-Tech Trap helm uitstekend geschikt voor het Nederlandse weer en klimaat. Daarnaast vallen de helmen erg op door het gekozen design. De onderdelen die zijn gebruikt zijn van hoge kwaliteit en standaard wordt een Pinlock vizier meegeleverd. Alles bij elkaar maakt dit de Scorpion EXO-Tech Trap tot de perfecte helm voor Nederland!

> Bekijk ook eens dit model: Scorpion EXO Tech Square