Scorpion EXO-520 Air LeMans helm: Gratis verzending op gehele assortiment

Scorpion helmen zijn zeer bekende helmen. Je kunt het merk kennen van motorrijders in de MotoGP, Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
  1. Scorpion EXO-520 Air LeMans - Wit / Blauw / Rood
    Scorpion EXO-520 Air LeMans - Wit / Blauw / Rood
    Onze prijs (incl. btw)
    Normale prijs  249,90 Vanaf  231,95
    Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

1 product

Filteren

MotoE en Supermoto. Dit zijn grote motorsport events waarbij op hoge snelheid op circuits wordt gereden. De Scorpion EXO-520 Air LeMans heeft zijn naam en zijn uiterlijk te danken aan een ander groot motorevent. De naam stamt namelijk af van de motorraces in het Franse Le Mans. Zoals je kunt zien zijn de kleuren op de helm ook met een reden gekozen. De kleuren op de helm representeren namelijk de Franse vlag, waarbij ook de kleuren wit, blauw en rood zijn gebruikt. Deze Le Mans motorhelm van Scorpion ademt dan ook motorsport.

Scorpion EXO-520 Air Le Mans helm kopen: Wat kun je verwachten?

De EXO-520 Air helmen van Scorpion zijn sportieve helmen met een aerodynamisch design. Dit betekent dat de Scorpion helmen weinig last hebben van wind. Door de spoilers glijdt de wind over de helm, waardoor de helm zeer stabiel blijft. Met name bij het rijden van lange afstanden is dit erg prettig. Je hoeft immers minder te corrigeren met de nekspieren, waardoor lange afstanden rijden minder intensief is. Het aerodynamische design zorgt er ook voor dat de Le Mans helm van Scorpion weinig ruis geeft. Hierdoor heb je minder snel oordoppen nodig om de ruis te verminderen.

Een moderne techniek die nieuw is voor Scorpion helmen is terug te zien in deze EXO 520 Le Mans Scorpion helm. De wangstukken zijn namelijk opblaasbaar. Nu kun je je afvragen waar dit goed voor is, maar het heeft een belangrijke functie. Door de wangstukken op de blazen, kan de binnenkant van de helm gevormd worden naar de vorm van je hoofd. Dit geeft als voordeel dat de helm bij bijna iedereen fantastisch aansluit om het hoofd. De helm zit hierdoor prettiger, maar ook strakker en dus veiliger. Deze nieuwe techniek is in alle Scorpion EXO 520 Air helmen verwerkt.

Tot slot sluiten de vizieren van de EXO-520 Air Le Mans helmen fantastisch. Dit is door het toedoen van de Ellip-Tec II technologie. Je kunt hierdoor gemakkelijk op hoge snelheid rijden zonder dat het vizier hier hinder van heeft. De Ellip-Tec technologie heeft ook nog een ander voordeel. Het andere voordeel is namelijk dat het vizier verwisseld kan worden zonder gereedschap. Dit kan al binnen enkele seconden worden gedaan. Is het vizier beschadigd of wil je een ander kleur vizier op de helm monteren? Geen probleem bij de EXO-520 Air helmen! Een kind kan de was doen.

Scorpion EXO 520 Air LeMans: Voor echte motorliefhebbers

De Air LeMans helmen van Scorpion zijn gemaakt voor echte motorliefhebbers. Dat is niet alleen terug te zien aan de kleuren en de naam, maar ook aan de moderne opties die de helm te bieden heeft. Alles is eraan gedaan om de helm zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Klanten van Scorpion kunnen bij deze helm rekenen op plezier. Alles is eraan gedaan om de klant zo min mogelijk hinder te laten ondervinden bij gebruik van de helm. Zo is het vizier snel en eenvoudig te verwisselen, is het zonnevizier met handschoenen aan te bedienen en heeft de helm een sportieve en aerodynamische vorm. Ben jij een echte motorliefhebber? Overweeg dan zeker om de Scorpion EXO-520 Air LeMans te kiezen!

Twijfel je nog een beetje? Kijk eens naar deze Scorpion Exo 520 helmen: