Scorpion EXO-520 Air LeMans helm: Gratis verzending op gehele assortiment

Kijk je wel eens naar MotoGP en Supermoto? Dan is de kans groot dat je helmen Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren

van het merk Scorpion regelmatig hebt zien langskomen. Op grote motorsport events crossen ze alleen met de beste helmen op hoge snelheid over circuits. Denk aan de Scorpion EXO-520 Air LeMans helm. De helm die zijn uiterlijk en naam te danken heeft aan de motorraces in het Franse Le Mans.

De Scorpion EXO-520 Air LeMans ademt motorsport. De kleuren rood, wit, blauw op de buitenschaal van de helm Scorpion EXO-520 Air LeMans zijn een ode aan de Franse vlag. De Aziatische helm met Franse slag heeft een sportief design en is door zijn lichte en moderne helpontwerp een aanwinst voor elke motorrijder.

Scorpion EXO-520 Air Le Mans helm kopen: Wat kun je verwachten?

Wellicht denk je bij het ontwerp van de helm Scorpion EXO-520 Air LeMans aan korte sportieve ritten. Niets is minder waar. Lange afstanden zijn een fluitje van een cent door het heerlijk geruisloze design. Dat maakt de helm Scorpion EXO-520 Air LeMans juist geschikt voor lange afstandsritten. De EXO-520 Air helmen van Scorpion zijn sportieve helmen met een aerodynamisch design. Dit betekent dat de Scorpion helmen weinig last hebben van wind. Door de spoilers glijdt de wind over de helm, waardoor de helm zeer stabiel blijft. Met name bij het rijden van lange afstanden is dit erg prettig. Je hoeft immers minder te corrigeren met de nekspieren, waardoor lange afstanden rijden minder intensief is.

Binnenschaal Scorpion EXO 520 Air helmen

  • Kwikwick 2 binnenbekleding
  • Bekleding is antibacterieel, uitneembaar en wasbaar
  • De binnenkant van de Scorpion EXO-520 Air LeMans helm is voorbereid op brildragers
  • De binnenkant van de EXO-520 Air Le Mans is uitgerust met emergency release system

Moderne technieken Scorpion EXO-520 Air LeMans helm

Een moderne techniek die nieuw is voor de Scorpion helmen is terug te zien in deze EXO 520 Le Mans Scorpion helm. De wangstukken zijn namelijk opblaasbaar. Nu kun je je afvragen waar dit goed voor is, maar het heeft wel degelijk een belangrijke functie. Door de wangstukken op de blazen, kan de binnenkant van de Scorpion EXO-520 Air LeMans helm gevormd worden naar de vorm van je hoofd. Dit geeft als voordeel dat de helm bij bijna iedereen fantastisch aansluit om het hoofd. De helm zit hierdoor prettiger, maar ook strakker en dus veiliger. Deze nieuwe techniek is in alle Scorpion EXO 520 Air helmen verwerkt.

Verschillende vizieren Scorpion EXO-520 Air LeMans helm

De vizieren van de EXO-520 Air Le Mans helmen sluiten fantastisch aan. Dit heeft de helm te danken aan de Ellip-Tec II technologie. Dankzij deze technologie kun je gemakkelijk op hoge snelheid over de weg rijden zonder dat het vizier hier hinder van heeft. De Ellip-Tec technologie heeft ook nog een ander voordeel. Het andere voordeel is namelijk dat het vizier verwisseld kan worden zonder gereedschap. Dit kan al binnen enkele seconden. Is het vizier beschadigd of wil je een ander kleur vizier op de Scorpion EXO-520 Air LeMans helm monteren? Geen probleem bij de EXO-520 Air helmen! Een kind kan de was doen.

Scorpion EXO 520 Air LeMans: voor echte motorliefhebbers

De Air LeMans helmen van Scorpion zijn gemaakt voor echte motorliefhebbers. Dat is niet alleen terug te zien aan de kleuren en de naam, maar ook aan de moderne opties die de helm te bieden heeft. Alles is eraan gedaan om de helm zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Klanten van Scorpion kunnen bij de EXO-520 Air helmen rekenen op plezier. Alles is eraan gedaan om de klant zo min mogelijk hinder te laten ondervinden bij gebruik van de helm. Zo is het vizier snel en eenvoudig te verwisselen, is het zonnevizier met handschoenen aan te bedienen en heeft de helm een sportieve en aerodynamische vorm. Ben jij een echte motorliefhebber? Overweeg dan zeker om de Scorpion EXO-520 Air LeMans rood wit blauw te kiezen!

Twijfel je nog een beetje? Kijk eens naar deze Scorpion Exo 520 helmen: