• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark scooterhelm: gratis bezorging in 24 uur!

Een Shark scooterhelm biedt ongeacht de uitvoering en het model altijd optimaal comfort. Er is bovendien veel aandacht voor het design bij het ontwerpen van de Shark scooterhelmen.

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Dat zorgt ervoor dat u op de scooter de uitstraling kunt hebben die u wenst. Er zijn namelijk meerdere typen helmen in ons aanbod van dit merk die perfect zijn om tijdens het rijden op de scooter te dragen.

Shark scooterhelm met keuze uit vele modellen

U kunt bij de keuze voor een Shark scooterhelm met uw voorkeur voor een type helm rekening houden. Helmonlin.nl heeft namelijk een uitgebreid en gevarieerd assortiment met Shark scooterhelmen beschikbaar. Als u de voorkeur geeft aan het dragen van een trendy jethelm dan kan dat. Indien u voor de beste bescherming kiest, kunt u de keuze maken voor een integraalhelm. Bij het optimaal profiteren van comfort, gemak en bescherming is er weer een optie om voor een Shark scooterhelm te kiezen die is uitgevoerd in de vorm van een systeemhelm. Hiervan is het kinstuk opklapbaar en dat biedt extra gemak mocht u even snel een winkel in willen of wilt afrekenen bij de benzinepomp. Voor wat betreft de prijsklasse heeft u bij ons de mogelijkheid een Shark scooterhelm te kopen die helemaal is afgestemd op uw wensen en op uw budget.

Bekijk ook de integraalhelmen van Shark.

Altijd een perfecte pasvorm

Het is prettig om te weten dat een Shark scooterhelm altijd een perfect pasvorm te bieden heeft. Daar worden deze helmen speciaal op ontwikkeld. Bovendien is het zo dat Shark scooterhelmen natuurlijk in meerdere maten leverbaar zijn. Van veel modellen is de Shark scooterhelm vanaf de kleinste maat Extra Small tot en met de grootste maat Extra Large beschikbaar. Het is uiteraard aan u om bij de bestelling van een Shark scooterhelm de helmmaat te selecteren. Indien u niet zeker weet wat uw helmmaat is, hebben wij daarvoor de oplossing beschikbaar. Pak eenvoudig een meetlint en meet de omtrek van uw voorhoofd ongeveer 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen. De uitkomst in centimeters vormt de basis voor de maat die u in de helmmatentabel kunt opzoeken. Vervolgens kunt u de bestelling van een Shark scooterhelm doorvoeren en de juiste maat selecteren.

 > terug naar alle Shark helmen, waaronder de Shark Raw helmen! 

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen