Sorteren op:

Oranje scooterhelmen: altijd een lage prijs

Wie echt eruit wil springen kiest voor oranje scooterhelmen. Deze kleur wordt de laatste tijd steeds Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
populairder onder scooterrijders. Dit heeft niet in de laatste plaats te maken met de mooie afwijkende kleur. Dit is immers een kleur die vaak een mooi contrast kan geven met de kleur van de scooter. Het is dus niet voor niets zo dat er allerlei verschillende soorten helmen in het assortiment te vinden zijn die deze kleur dragen. Wat daarbij niet onbelangrijk is om te vermelden is dat de kleur niet de enige doorslaggevende factor hoeft te zijn. Ook de prijs is goed in de hand te houden. Ook dit kan aantrekkelijk zijn.

Dat de prijs voor een oranje scooterhelm altijd laag kan blijven heeft te maken met een aantal factoren. In de eerste plaats wordt de prijs vanzelf al laag gehouden voor de helmen. Daarnaast zijn er allerlei kortingen te krijgen. Dit varieert van korting op de aanschafprijs, tot korting door bundelaankopen en het uitblijven van verzendkosten en bezorgkosten.

Scooterhelm in oranje kleur: service geboden door de verkoper

Wanneer besloten is dat de scooterhelm oranje moet zijn, dan is het daarna belangrijk om andere kenmerken en voordelen mee te laten wegen. Dit kunnen bijvoorbeeld zaken zijn die betrekking hebben op de service die de aanbieder te bieden heeft. Zoals gezegd kan dat dan de prijs betreffen die wordt gerekend. Ook kan het gaan om zaken die op andere fronten meespelen. Hier zijn veel voorbeelden van te bedenken, koop bijvoorbeeld een oranje scooterhelm vanwege:

  • Snelle levering, vaak de volgende dag al
  • Lange garantie tot wel 5 jaar
  • Hogere korting bij aankoop in bundel
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Geen kosten voor verzenden

Wie een blik werpt op de vele voordelen die meekomen met de aankoop van oranje scooterhelmen ziet dat het voordeel niet alleen direct te genieten is, maar ook op de lange termijn. Dit maakt het alleen maar nog aantrekkelijker om een aankoop te doen. Het komt immers niet vaak voor dat er een dergelijke hoeveelheid voordelen geboden wordt bij een aankoop. Daardoor hoeft er eigenlijk niets een obstakel te vormen bij de aankoop van een oranjekleurige scooterhelm.

> De Schuberth helm: Vandaag besteld = morgen in huis!

Welk slot bij de scooter nemen?

Het is niet onbelangrijk om bij het kopen van een slot voor de scooter ook aan de helm te denken. Het is immers vaak zo dat de helm en de scooter samen op slot gezet moeten worden. In dat opzicht zijn vooral kettingsloten, maar soms ook kabelsloten, aan te raden. Deze kunnen immers zowel door de scooter als de helm worden gestoken en aan de vaste wereld worden vastgemaakt. Let er daarbij bovendien ook altijd op dat het een slot van ART 5-kwaliteit betreft. Deze sloten zijn nagenoeg niet te kraken.

> Bestel nu een motorhoes! Bezorging = gratis. Dat geldt ook voor deze producten: