• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Een goedkope Caberg scooterhelm kopen: korting tot 40%

Is uw scooterhelm aan vervanging toe of gaat u voor het eerst op een scooter rijden en heeft u nog een goede helm nodig? Dan bent u bij Helmonline.nl aan het juiste adres.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Wij verkopen scooterhelmen van diverse gerenommeerde merken. Al onze merken hebben een ECE keurmerk.

Eén van de merken die vertegenwoordigd wordt in onze webwinkel, is Caberg. Dit merk heeft door de jaren heen al vele hoogwaardige scooterhelmen op de markt gebracht. U vindt deze scooterhelmen op deze pagina.

De vele voordelen van Helmonline.nl

Bestelt u uw Caberg scooterhelm bij Helmonline.nl, dan profiteert u van diverse voordelen.

 • U heeft uw nieuwe scooterhelm snel in huis. Bestelt u uw helm voor 23:59 uur, dan kunt u deze de volgende dag al testen!
 • U hoeft geen verzendkosten te betalen. Wij nemen deze altijd voor onze rekening. U zit niet vast aan een minimaal orderbedrag.
 • U kunt uw helm binnen 100 dagen retourneren, bijvoorbeeld als de maat van de helm niet goed is.
 • U koopt altijd een hoogwaardige helm, met ECE keurmerk. Helmonline.nl verkoopt alleen de beste helmen van dit moment.

Daar komt nog bij dat u bij Helmonline.nl van de laagste prijs profiteert. Wij verkopen onze helmen namelijk met flinke korting: bij ons bespaart u tot wel 40 procent op uw scooterhelm. Ook als u een scooterhelm van het merk Caberg koopt.

> Koop online uw Shark Raw helm: Verzending = gratis!

Uw oude scooterhelm vervangen

Heeft u al een scooterhelm en twijfelt u of het tijd is om deze te vervangen? Dan helpen wij u graag om te bepalen of het bestellen van een nieuwe helm inderdaad noodzakelijk is.

De algemene houdbaarheid van een ECE gekeurde scooterhelm is 5 jaar. Helmen met een thermohardende buitenlaag gaan over het algemeen langer mee, maar toch kan het verstandig zijn uw helm na 5 jaar te vervangen. Door externe factoren, waaronder een hoge temperatuur en fel zonlicht, kan de buitenlaag van uw helm namelijk licht beschadigd zijn. Als dit het geval is, biedt de helm geen optimale bescherming meer en is het noodzakelijk deze te vervangen. Wij raden u dan ook aan uw scooterhelm te vervangen als u deze rond de 5 jaar of zelfs langer gebruikt.

Verder is het absoluut noodzakelijk uw helm te vervangen als u een ongeluk heeft gehad. Ook als uw helm geen zichtbare schade heeft, is het erg belangrijk deze te vervangen. Een helm die een harde klap heeft gehad, kan uw hoofd bij een eventueel volgend ongeval namelijk niet meer goed beschermen. Dit betekent dat het tijd is om uw helm te vervangen.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een Shark Evoline!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen