• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth systeemhelm: vandaag bezorgd = morgen in huis!

Schuberth systeemhelmen vormen de basis voor een optimale motorbeleving. Voor een optimale ervaring tijdens het rijden op de motor zijn allerlei aspecten van belang.

19 artikel(en)

19 artikel(en)

Voor wat betreft de motorhelm is het belangrijk dat helm goed past en dat de eigenschappen voor comfort en gemak zorgen. Schuberth systeemhelmen zijn bekend vanwege het comfort. Lees de uitgebreide specificaties.

Schuberth systeemhelmen: direct leverbaar

Schuberth systeemhelmen zijn in verschillende modellen beschikbaar. De prijsklasse loopt zeer uiteen voor de verschillende modellen, dit is deels te wijten aan het verschil in opties en funcitionele eigenschappen van de helm. Wist je dat de systeemhelmen van dit Duitse merk tot de stilste ter wereld behoren? De Schuberth systeemhelmen staan er om bekend dat er innovatieve technieken worden toegepast, zodat elke volgende generatie nog beter is.

De Schubert systeemhelmen van deze zijn uitgerust met een extra groot vizier. Dat betekent dat er een breed gezichtsveld beschikbaar is. In ons assortiment hebben wij onder meer de volgende uitvoeringen beschikbaar:

• Schuberth C3 Basic
Schuberth C3 Pro
Schuberth C4

> Terug naar het volledige aanbod met Schuberth helmen

Denk om de juiste helmmaat

Bij de aanschaf van een van de Schuberth systeemhelmen raden we je aan om vooraf de helmmaat te bepalen. Dat neemt maar een paar minuten in beslag. Je hoeft alleen met een meetlint even de omtrek van het voorhoofd te bepalen. Wij hebben een matentabel beschikbaar, waarin je de passende helmmaat kunt vinden die bij de hoofdomtrek past. 

 > nieuw in het assortiment: Schuberth motorhelmen

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen