Schuberth S2 - Mat Zwart

Waardering:
100% of 100
Mail mij
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Bundels
  • Alternatieven
  • Productbeoordelingen

Schuberth S2 – MatZwart is een integraalhelm die er pas echt stoer en robuust uitziet. Dat komt natuurlijk door de combinatie van het design en de kleurstelling. Naast de indrukwekkende uitstraling is er sprake van een helm die optimaal comfort biedt. Het vizier is bijvoorbeeld extra groot uitgevoerd. Dat betekent dat er met het dragen van de MatZwarte Schuberth S2 tijdens het rijden op de motor of scooter sprake is van een breed gezichtsveld. Bovendien is er sprake van een ingebouwd zonnevizier, zodat u op zonnige dagen niet gehinderd wordt door fel zonlicht. Er wordt verder gemak geboden met de dubbel-D kinband sluiting. De Schuberth S2 beschikt over een antibacteriële binnenvoering en dat is vanuit hygiënisch oogpunt uitstekend te noemen. Bovendien kan deze voering eruit gehaald worden en is de binnenvoering ook nog eens wasbaar. De helmschaal is uitgevoerd op basis van de S.T.R.O.N.G vezeltechnologie en dat betekent dat er Lees meer

sprake is van een buitenschaal van een uitstekende kwaliteit die optimale bescherming biedt. Verder wordt er comfort geboden met het multichannel ventilatiesysteem. De Schuberth S2 – MatZwart heeft een gewicht van 1.400 gram en dat is voor deze integraalhelm een prima gewicht om te dragen, waarbij het comfort ook tijdens lange ritten blijft behouden.

Specificaties Schuberth S2 – MatZwart:

- ECE 22.05 keurmerk
- Extra groot vizier
- Antibacteriële en wasbare binnenvoering
- Dubbel-D sluiting kinband
- Ingebouwd zonnevizier
- Voorbereid voor communicatiesysteem
- Multichannel ventilatiesysteem
- Helmschaal S.T.R.O.N.G vezeltechnologie
- 1.400 gram

Wanneer u zich registreert via de website van Schuberth heeft u recht op het Schuberth warranty programme, alsmede het Schuberth accident insurance programme. Dit houdt in dat u 5 jaar garantie heeft op uw helm. In het geval van een ongeluk binnen 3 jaar na aankoop van de helm ontvangt u onder enkele voorwaarden zoals een politierapport een nieuwe helm voor 1/3 van de originele prijs. Schuberth onderzoekt deze beschadigde helmen om de veiligheid van de helmen nog verder te verbeteren! 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Schuberth, www.schuberth.com.

Let op: Schuberth voert een afwijkende maatvoering. Hieronder staat hoe wij de maten van Schuberth interpreteren:

HelmOnline Schuberth
XS (53/54) XS (52/53)
S (55/56) S (54/55)
M (57/58) M (56/57)
L (59/60) L (58/59)
XL (61/62) XL (60/61)

  • Extra groot vizier
  • Wasbare binnenvoering
  • Multichannel ventilatiesysteem
  • Geen uitsparing voor bril
Specificaties
Meer informatie
Merk Schuberth
Serie S2
Type helm Integraalhelm
Bekijk alle specs
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Schuberth S2 - Mat Zwart
Je waardering