Schuberth R2 - Mat Zwart

Waardering:
100% of 100
Mail mij
Verzending Gratis
 • Niet op voorraad
 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Bundels
 • Alternatieven
 • Productbeoordelingen

Schuberth R2 – MatZwart is een integraalhelm met een strak en eigentijds design. Deze helm biedt een perfecte bescherming voor het hoofd en het gezicht. Er is namelijk sprake van een volledige omsluiting. De buitenschaal van de MatZwarte Schuberth R2 heeft een hoogwaardige kwaliteit en is gemaakt van DFP. Dat staat voor Direct Fiber Processing. Er is bovendien sprake van een extra veilige Dubbel-D sluiting. Uiteraard is het toegestaan met met deze integraalhelm op de openbare weg te rijden op de motor of een scooter. De helm is namelijk gekeurd volgens de normen van ECE-R 22.05. U ervaart altijd weer optimaal comfort en gemak tijdens het rijden met deze helm. Zo is er sprake van verse luchttoevoer doordat de Schuberth R2 is uitgevoerd met een mutlichannel ventilatiesysteem. Verder is de helm uitgerust met een antikrasvizier. Dat biedt een uitstekende bescherming tegen wind en vliegjes. De helm is ook alvast voorbereid Lees door

om een communicatiesysteem te gebruiken. Bijvoorbeeld met de microfoon, antenne en 2 speakers. De binnenvoering kan uitgenomen en gewassen worden en is antibacterieel. De Schuberth R2 – MatZwart wordt geleverd met een helmzak en is in meerdere maten te bestellen. Bij twijfel over de maat van de helm kan de matentabel geraadpleegd worden en de hoofdomtrek worden gemeten.

Specificaties Schuberth R2 – MatZwart:

- Keuring ECE-R 22.05
- DFP buitenschaal
- Multichannel ventilatiesysteem
- Wasbare binnenvoering (antibacterieel)
- Voorbereid voor communicatiesysteem
- Microfoon, antenne en 2 speakers
- Antikrasvizier

Wanneer u zich registreert via de website van Schuberth heeft u recht op het Schuberth warranty programme, alsmede het Schuberth accident insurance programme. Dit houdt in dat u 5 jaar garantie heeft op uw helm. In het geval van een ongeluk binnen 3 jaar na aankoop van de helm ontvangt u onder enkele voorwaarden zoals een politierapport een nieuwe helm voor 1/3 van de originele prijs. Schuberth onderzoekt deze beschadigde helmen om de veiligheid van de helmen nog verder te verbeteren! 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Schuberth, www.schuberth.com.

Let op: Schuberth voert een afwijkende maatvoering. Hieronder staat hoe wij de maten van Schuberth interpreteren:

Helmonline Schuberth
XS (53/54) XS (52/53)
S (55/56) S (54/55)
M (57/58) M (56/57)
L (59/60) L (58/59)
XL (61/62) XL (60/61)

 • Communicatie voorbereid
 • Dubbel-D sluiting
 • DFP buitenschaal
 • Extra groot vizier
 • Geen ingebouwd zonnevizier
Specificaties
Meer informatie
Merk Schuberth
Type helm Integraalhelm
Serie R2
Bekijk alle specs
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Schuberth R2 - Mat Zwart
Je waardering