Sorteren op:

Schuberth integraalhelmen: gratis verzending!

Een Schuberth integraalhelm zorgt er voor dat je hoofd, in tegenstelling tot een jethelm, helemaal omsloten Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
wordt. Ook de kin is bedekt bij het dragen van een Schuberth integraalhelm. De integraalhelmen van Schuberth zijn verkrijgbaar in 10+ verschillende kleuren & modellen. De helmen zijn in de maten XS t/m XXL beschikbaar.

Schuberth integraalhelmen = flitsend design

De Schuberth integraalhelmen worden met een flitsend design ontworpen. Er is oog voor design. Het ontwerp is uiteraard van belang, want dat bepaalt de uitstraling en het karakter. Het is echter ook zo dat het Duitse merk bekend staat om de unieke en innovatieve eigenschappen die aan de Schuberth integraalhelmen worden toegekend. De focus ligt daarbij niet alleen op de buitenschaal, maar ook op praktische eigenschappen.

> De Schuberth C3 Pro helm: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Een voorbeeld van een Schuberth integraalhelm is het model Schuberth S2. Deze helm heeft een flitsend en stoer design en beschikt net als veel andere motorhelmen van dit merk over een extra groot vizier. Bovendien is er bij dit model sprake van een ingebouwd zonnevizier dat uitkomst biedt op zonnige dagen. 

  • Uitgekiend ventilatiesysteem
  • 1.400 gram
  • Extra groot vizier
  • Ingebouwd zonnevizier

> Liever een andere Schuberth helm? klik op de link en ga terug naar het complete aanbod.

Helm in optimale conditie houden

Om de goedkope helm in een topconditie te houden en er fraai uit te laten blijven zien, is het advies om de helm goed te onderhouden. Met onderhouden wordt in dit geval bedoeld het schoonmaken van de Schuberth integraalhelm. Dat is overigens vooral voor het vizier belangrijk, want een schoon vizier zorgt natuurlijk voor een optimaal zicht.

Ook is het aan te raden om de buitenschaal regelmatig schoon te maken. Voor beide onderdelen kan een vochtige doek gebruikt worden of van een speciaal vizierreinigingsmiddel gebruik worden gemaakt. De binnenvoering van de Schuberth integraalhelmen kan uitgenomen worden om vervolgens na het wassen weer fris te zijn.

> Nieuw in het assortiment: Schuberth S2 en de Schuberth E1! Bekijk ook eens deze uitgelichte producten: