Schuberth E1 helmen: voor sportieve motorrijders

Schuberth E1 helmen zijn perfect voor de sportieve motorrijders. Deze helm is namelijk speciaal door Schuberth ontwikkeld voor de avontuurlijke rijder.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

De Schuberth E1 helmen zijn dan ook ideaal om off-road te gebruiken. Dat neemt niet weg dat de helm uiteraard ook gewoon gedragen kan worden op de snelweg. De kwaliteit is in elk geval perfect net als dat er sprake is van een optimale bescherming.

Schuberth E1 helmen als mix tussen crosshelm en systeemhelm

Het bijzondere van de Schuberth E1 helmen is dat deze als een mix tussen een crosshelm en systeemhelm beschouwd kunnen worden. De eigenschappen zijn zoals die je van een systeemhelm mag verwachten. De uitstraling en het design van de Schuberth E1 helm zijn weer te vergelijken met die van een crosshelm. Het grote voordeel is dat deze helm natuurlijk speciaal ontworpen is om optimaal comfort en veiligheid te ervaren onder verschillende omstandigheden. Het maakt dan ook niet uit of je in de bergen rijdt, door de bossen crost of op zanderig terrein terechtkomt. Iedere keer weer ervaart u het comfort van de Schuberth E1 helm door de luchtstroom die veroorzaakt wordt door het Air Channel systeem. Er is sprake van een ideale luchtcirculatie in de helm door de ventilatiezone rond het hoofd.

Op het kinstuk is er sprake van een instelbare opening om tijdens zware inspanning gemakkelijker adem te kunnen halen. Het vizier is topklasse en extra groot uitgevoerd om zo een perfecte blik op de omgeving te hebben. Bovendien is er sprake van een ingebouwd zonnevizier. Nog een voordeel van de Schuberth E1 helmen is het aerodynamische karakter net als de stabiliteit tijdens wind en grote snelheid.

• Air Channel systeem
• Ventilatiezones
• Ingebouwd zonnevizier
• Groot en breed vizier
• Aerodynamisch karakter
• Stabiliteit tijdens wind en snelheid

Houd de crosshelm in perfecte conditie

Tijdens het off-road rijden op de motor is de kans natuurlijk groter dat de Schuberth E1 helm eerder vuil wordt. Als dat na een crossrit het geval is, wordt uiteraard aangeraden om de crosshelm na afloop goed te reinigen. Dan blijft de Schuberth E1 helm namelijk in een uitstekende conditie en blijft de helm er ook goed uitzien. Het reinigen kan het beste gebeuren met een wat nattige doek. Daarmee kan de buitenschaal schoongemaakt worden net als de vizieren en andere onderdelen.

Naast de Schuberth systeemhelmen zijn de Schuberth integraalhelmen ook enorm populair!

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen