• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth C3 Pro Lady helmen: nu gratis verzending

De Schuberth C3 Pro Lady heeft een strakke uitstraling, en is verkrijgbaar met een flinke korting. De korting op deze helmen kunnen oplopen tot maximaal 40% van het aankoopbedrag.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Naast de gratis verzending en de hoge korting, geven wij soms tijdens een actie ook een gratis Vinz motorhoes weg bij de aankoop. Koopt u ook meteen een slot, dan krijgt u hierop ook nog 10% korting. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat u heel voordelig uit bent. Natuurlijk is niet alleen de prijs van een helm belangrijk, maar ook de veiligheid. Gelukkig hebben alle Schuberth C3 Pro Lady helmen het ECE-keurmerk. Dit keurmerk krijgt een helm alleen wanneer deze uitvoering is getest.

C3 Pro Lady helm: extra comfortabel

De meeste Schuberth C3 Pro Lady helmen zijn zeer comfortabel, omdat ze een goede pasvorm hebben. Daarnaast zitten er aan de binnenkant extra comfortabele wangkussens. De binnenvoering kunt u makkelijk zelf uit de helm halen, zodat deze makkelijk te wassen is. Doe dit ook regelmatig, want aan de binnenkant van de helm stapelen bacteriën zich op. Op het voorhoofd van de helm en bij de kin zitten luchtgaten om frisse lucht de Schuberth C3 Pro helm in te laten gaan. Aan de achterkant zitten uitgangen, waar de lucht weer weg kan.  Deze in- en uitgangen voor lucht zijn zo gemaakt dat ze een geoptimaliseerde luchtstroom binnen de helm veroorzaken. Ook heeft de Schuberth C3 Pro Lady helm de volgende voordelen:

 • Een geïntegreerd zonnevizier.
 • Een snelsluiting voor de kindband.
 • Een mooi design.
 • Een hele lage prijs door de kortingen.

Alle bovenstaande voordelen bij elkaar, maken dat de Schuberth C3 Pro Lady helm een goede aankoop is. Of u de Schuberth helm nu nodig heeft voor een motor of een scooter, met één van deze helmen bent u zeker van een goede veiligheid.

> Bestel online een Schuberth C4 helm: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Koop geen tweedehands helm

Het lijkt vaak een goede oplossing voor iemand met weinig budget: een tweedehands helm kopen. Het is echter af te raden om een tweedehands helm te kopen, u weet namelijk niet wat er met de helm is gebeurd. Valschade is lang niet altijd aan de buitenkant van een helm te zien. Het kan dus zijn dat een helm welke er prima uitziet, in werkelijkheid het grootste gedeelte van zijn werking al is verloren. Soms is een helm zelfs al onbruikbaar wanneer u deze uit uw handen op de grond hebt laten vallen. Zelf is niet te controleren of dit het geval is, daarom moet u een helm na een val altijd door een specialist laten nakijken. De binnenkant van een helm neemt automatisch de vorm aan van degene die de helm veel draagt. Koopt u een tweedehands helm, dan kan deze dus te groot gevormd zijn, ondanks dat het wel de juiste maat helm is. Daarom is het beter om een nieuwe Schuberth C3 Pro Lady helm met veel korting te kopen, dan een tweedehands helm waarvan u geen garantie heeft dat deze nog goed werkt.

> Schuberth C3 kopen: Verzending = gratis op het gehele assortiment

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen