Schuberth C3 Pro Lady helmen: nu gratis verzending

De Schuberth C3 Pro Lady heeft een strakke uitstraling, en is verkrijgbaar voor een zeer betaalbare Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
prijs. De korting op deze helmen kunnen oplopen tot maximaal 40% van het aankoopbedrag. De Schuberth C3 Pro Lady helm beschikt over het ECE keurmerk.

C3 Pro Lady helm: extra comfortabel

De Schuberth C3 Pro Lady helmen zijn comfortabel, vanwege de goede pasvorm. Daarnaast zitten er aan de binnenkant extra comfortabele wangkussens. De binnenvoering kan je makkelijk zelf uit de helm halen, zodat deze makkelijk te wassen is. Op het voorhoofd van de helm en bij de kin zitten luchtgaten om frisse lucht de Schuberth C3 Pro helm in te laten gaan. Aan de achterkant zitten uitgangen, waar de lucht weer weg kan. Deze in- en uitgangen voor lucht zijn zo gemaakt dat ze een geoptimaliseerde luchtstroom binnen de helm veroorzaken. Ook heeft de Schuberth C3 Pro Lady helm de volgende voordelen:

  • Een geïntegreerd zonnevizier
  • Een snelsluiting voor de kindband
  • Een mooi design

> Bestel online een Schuberth C4 helm: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Koop geen tweedehands helm

Het lijkt een goede oplossing: een tweedehands helm kopen. Het is echter af te raden om een tweedehands helm te kopen, je weet namelijk niet wat er met de helm is gebeurd. Schade is lang niet altijd aan de buiten- en binnenkant van een helm te zien. Het kan dus zijn dat een helm welke er prima uitziet, terwijl de helm schade heeft opgelopen. Koop dus altijd een nieuwe helm!

 

> Schuberth C3 kopen: Verzending = gratis op het gehele assortiment