Schuberth C3 Pro Gravity motorhelmen: korting tot wel 40%

De C3 Pro Gravity helmen van Schuberth maken op het gebied van zowel comfort als uiterlijk Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
veel indruk. De eerste keer dat je deze helm opzet, merk je meteen dat er een wereld van verschil is met goedkope helmen, op het gebied van comfort. Ondanks dat de Schuberth C3 Pro Gravity een best dure helm is, kun je deze bij ons heel voordelig inkopen. Wij geven namelijk op een deel van ons assortiment een flinke korting. Bij een duurdere helm, kan deze korting soms oplopen tot boven de 100 euro. Dit scheelt natuurlijk enorm op het aankoopbedrag. Daarnaast ben je geen extra bedrag kwijt voor de bezorging, want deze kosten nemen wij op ons. Ten slotte kun je nog wat geld besparen door op het juiste moment accessoires te kopen. Je krijgt bij de aankoop van een motorhelm namelijk een aanbieding op accessoires, waarbij je soms 5 tot 10% korting krijgt op de aankoop hiervan.

C3 Pro Gravity motorhelm van Schuberth: een slimme aankoop

Het voordeel van een helm kopen in deze prijsklasse, is dat je een heel volledige helm krijgt. Niet alleen de uitstraling en het comfort zijn uniek, ook de extra functionaliteiten. Je merkt dat bij het ontwerken van elk onderdeel goed na is gedacht hoe dit makkelijker te maken is voor motorrijders. Zo is het vizier krasbestendig, en heeft de helm een zonnevizier met een 80% tint. Daarnaast krijg je bij de aanschaf van de Schuberth C3 Pro Gravity motorhelmen een Pinlock lens. Dit is een lens welke je tegen het vizier aan plaatst, zodat er een luchtdichte laag ontstaat. De isolerende werking van deze luchtdichte laag zorgt ervoor dat het vizier niet meer beslaat. Dat je op bepaalde momenten door de condens dus amper door het vizier kunt kijken, is voorbij. Daarnaast heeft de C3 Pro Gravity helm nog een paar voordelen, zoals:

  • Een kindband met snelsluiting, welke zowel links als rechts is af te stellen.
  • Een licht gewicht van slechts 1.6 kg.
  • Een handige helmzak om de helm in op te bergen.

Zeker het lichte gewicht van de helm zorgt ervoor dat deze erg comfortabel is tijdens lange motorritten. In de helm zitten 2 antennes, waardoor deze geschikt is om een Bluetooth systeem in te plaatsen.

Voordelen van een Bluetooth systeem

De Bluetooth communicatieset van Schuberth is speciaal gemaakt voor motorrijders, waardoor je ook op de snelweg een goede geluidskwaliteit hebt. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van ruisonderdrukking. Met een Bluetooth Communicatieset kun je met andere motorrijders communiceren, wat ideaal is als je in een groep een motortocht volgt. Daarnaast kun je met een communicatieset bellen tijdens het rijden, doordat de set verbinding kan maken met een telefoon. Hierdoor kun je natuurlijk ook muziek vanaf je telefoon afspelen, al zit er in veel communicatiesystemen ook een FM-radio. Ideaal is dat je ook het geluid van de navigatie op de telefoon over de oortjes kunt afspelen, waardoor je de instructies veel beter kunt horen. Een veelgestelde vraag is of het niet gevaarlijk is om tijdens het motorrijden een telefoongesprek op te nemen, of iemand te bellen. Hier is een oplossing voor, want de communicatieset kun je bedienen door middel van spraak. Je hoeft slechts op één knop te drukken, waarna je het commando geeft om iemand te bellen. Je hoeft dus zeker niet tijdens het rijden op je telefoon te zitten!

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bekijk nu ook de Schuberth C4 Pro Swipe!

Luchtventilatie

Bij elke helm is goede luchtventilatie belangrijk. Zeker bij een lange motortocht heb je veel voordelen van frisse lucht. Allereerst zorgt de frisse lucht ervoor dat stinkende geurtjes naar buiten worden afgevoerd. Deze geurtjes ontstaan vaak door zweet welke in het helm blijft zitten. Ook zorgt de koele lucht ervoor dat de temperatuur niet te hoog oploopt, waardoor je dus veel minder zweet dan in een helm zonder ventilatie. De plaatsing van de in- en uitgangen van de helm ventilatie zorgt ervoor dat de lucht door de helm een bepaalde route aflegd. Deze luchtstromingen zijn zo geoptimaliseerd dat ze door de hele helm komen.

> Bekijk het gehele assortiment Schuberth C3 Pro helmen: Korting tot wel 40%!