Schuberth C3 Basic - Zilver

Rating:
100% of 100

Schuberth C3 Basic - Zilver

Rating:
100% of 100
Verzending Gratis
Niet op voorraad
Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Schuberth C3 Basic – Zilver is een systeemhelm met een design dat zo is vormgegeven dat er sprake is van een eigentijdse en strakke look. De Zilverkleurige Schuberth C3 Basic is van een hoge kwaliteit met onder meer een S.T.R.O.N.G buitenschaal die uw hoofd een goede bescherming geeft. De binnenvoering is antibacterieel samengesteld en heeft als extra voordeel uitneembaar te zijn, zodat u de binnenvoering schoon kunt wassen. Om de binnenvoering schoon te houden, is het overigens ook mogelijk om van een helmmuts gebruik te maken. Het vizier van de Schuberth C3 Basic is extra groot uitgevoerd, zodat u een brede blik heeft op het verkeer en de omgeving. Er is overigens sprake van een helder antikrasvizier en de helm is tevens pinlock voorbereid. Op zonnige dagen profiteert u van het voordeel van de aanwezigheid van een ingebouwd zonnevizier. Het luchtventilatiesysteem zorgt tijdens elke rit voor extra comfort. Indien u Lees door

van een communicatiesysteem gebruik wenst te maken, is het handig om te weten dat de Schuberth C3 Basic – Zilver alvast Bluetooth voorbereid is. Er wordt 5 jaar garantie geboden op deze helm als u zich via de website van Schuberth registreert na de aankoop. Let bij het kopen op de maatvoering, want Schuberth wijkt af van de helmmaten zoals wij die hanteren.

Specificaties Schuberth C3 Basic – Zilver:

- ECE – R 22.05 goedkeuring
- S.T.R.O.N.G buitenschaal (fiberglass)
- Extra groot vizier
- Helder antikrasvizier
- Antibacteriële binnenvoering
- Wasbare binnenvoering
- Pinlock voorbereid
- Voorbereid voor Bluetooth communicatie
- Luchtventilatiesysteem
- Ingebouwd zonnevizier

Let op: Schuberth voert een afwijkende maatvoering. Hieronder staat hoe wij de maten van Schuberth interpreteren:

HelmOnline

Schuberth

XS (53/54)

XS (52/53)

S (55/56)

S (54/55)

M (57/58)

M (56/57)

L (59/60)

L (57/59)

XL (61/62)

XL (60/61)

Wanneer u zich registreert via de website van Schuberth heeft u recht op het Schuberth warranty programme, alsmede het Schuberth accident insurance programme. Dit houdt in dat u 5 jaar garantie heeft op uw helm. In het geval van een ongeluk binnen 3 jaar na aankoop van de helm ontvangt u onder enkele voorwaarden zoals een politierapport een nieuwe helm voor 1/3 van de originele prijs. Schuberth onderzoekt deze beschadigde helmen om de veiligheid van de helmen nog verder te verbeteren! 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Schuberth, www.schuberth.com.

  • Fiberglass buitenschaal
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Extra groot vizier
  • Zonder Pinlock vizier geleverd
Specificaties
More Information
MerkSchuberth
Type helmSysteemhelm
SerieC3 Basic
Write Your Own Review
You're reviewing:Schuberth C3 Basic - Zilver
Your Rating