Schuberth C3 Basic - Mat Zwart

Waardering:
98% of 100
Mail mij
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Bundels
  • Alternatieven
  • Productbeoordelingen

Schuberth C3 Basic – MatZwart is een prachtig uitgevoerde systeemhelm die echt een indrukwekkende verschijning is. Het stoere design zorgt voor een robuuste uitstraling en dat maakt deze helm natuurlijk uniek en origineel. De helm ziet er fantastisch uit, maar beschikt eveneens over fantastische eigenschappen. De helmschaal is bijvoorbeeld vervaardigd op basis van de S.T.R.O.N.G vezeltechnologie. Dat staat garant voor een hoge kwaliteit. De MatZwarte Schuberth C3 Basic heeft een extra voordeel en dat is dat het hoofd helemaal omsloten wordt. Er wordt dus optimale bescherming geboden. Verder comfort is af te leiden uit de aanwezigheid van het exclusieve ventilatiesysteem waar de Schuberth C3 Basic over beschikt. Het gemak van het sluiten van de kinband is iedere keer weer prettig. Er is namelijk sprake van een micrometic kinband snelsluiting. U profiteert tijdens het rijden op de motor of scooter van een extra breed gezichtsveld. Dat komt doordat het vizier extra Lees meer

groot is uitgevoerd. Op zonnige dagen biedt het ingebouwde zonnevizier uiteraard uitkomst. De Schuberth C3 Basic – MatZwart is al voorbereid voor de toepassing van een communicatiesysteem (SRCS). Het gewicht van deze systeemhelm is 1.570 gram en dat is nog een prima gewicht om op een aangename manier motor te kunnen rijden.

Specificaties Schuberth C3 Basic – MatZwart:

- Keurmerk ECE 22.05
- Helmschaal S.T.R.O.N.G vezeltechnologie
- Kinband micro sluiting
- Voorbereid voor Bluetooth
- Zonnevizier ingebouwd 80 procent getint
- Extra groot vizier
- Wasbare binnenvoering antibacterieel
-Ventilatiesysteem
- 1.570 gram

Let op: Schuberth voert een afwijkende maatvoering. Hieronder staat hoe wij de maten van Schuberth interpreteren:

HelmOnline

Schuberth

XS (53/54)

XS (52/53)

S (55/56)

S (54/55)

M (57/58)

M (56/57)

L (59/60)

L (58/59)

XL (61/62)

XL (60/61)

Wanneer u zich registreert via de website van Schuberth heeft u recht op het Schuberth warranty programme, alsmede het Schuberth accident insurance programme. Dit houdt in dat u 5 jaar garantie heeft op uw helm. In het geval van een ongeluk binnen 3 jaar na aankoop van de helm ontvangt u onder enkele voorwaarden zoals een politierapport een nieuwe helm voor 1/3 van de originele prijs. Schuberth onderzoekt deze beschadigde helmen om de veiligheid van de helmen nog verder te verbeteren! 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Schuberth, www.schuberth.com.

  • S.T.R.O.N.G vezeltechnologie
  • Extra groot vizier
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Zonder Pinlock vizier geleverd
Specificaties
Meer informatie
Merk Schuberth
Serie C3 Basic
Type helm Systeemhelm
Bekijk alle specs
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Schuberth C3 Basic - Mat Zwart
Je waardering