Roze helmen: verzending = gratis!

Roze helmen zijn helemaal van deze tijd. Zeker ook wanneer de scooter hier ook op is Lees door

Sorteren

6 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

6 producten

Filteren

uitgezocht. Een roze scooter met een groene helm is niet echt ideaal. Vaak zijn de roze helmen dan ook op het gebied van ontwerp helemaal van deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan een pothelm of retrohelm. Die passen goed bij de klassieke scooters en motoren die zo populair zijn op dit moment. 

Helm in roze kleur: letten op praktische zaken

Een helm die roze is moet natuurlijk ook gewoon aan de wensen en eisen voor praktisch gebruik kunnen voldoen. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat hij goed moet passen en dus moet worden gekocht in de juiste maat. Ook heeft dit betrekking op een aantal onderdelen die de helm moet hebben om goed bruikbaar te zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken zoals:

  • Een antikras vizier
  • Een voering die te wassen is
  • Uitneembare oorpads
  • Loskoppelen van vizier mogelijk
  • Licht in gewicht

Vooral de kenmerken van het vizier zijn van belang. Dit geldt in ieder geval voor motorrijders, maar eigenlijk ook voor het gebruik op een scooter of een brommer. Aan de vorm van het vizier is door de jaren dan ook veel aandacht besteed. Zo kan voor brildragers een roze helm worden gevonden die een uitneembaar of een verstelbaar vizier heeft. Daardoor kan de bril gewoon gedragen worden.

> Bekijk onze witte helmen en profiteer van korting tot 40%!

Helm en vizier schoonmaken

Het is natuurlijk ook belangrijk om de roze helm regelmatig te blijven schoonmaken. Al is het alleen al omdat hij er dan weer mooi en glanzend uitziet. Daarnaast is dit van belang voor het vizier. Dit moet zo nu en dan met een katoenen doek en wat warm water worden gepoetst. Het schoonmaken hoeft geen dagelijkse bezigheid te zijn, maar het is wel aan te raden roze helmen regelmatig even te poetsen.

> Vandaag besteld = morgen in huis. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor roze helmen, - bijvoorbeeld de roze integraalhelm - maar ook voor deze uitgelichte producten: