Sorteren op:

Rode HJC helmen: korting tot 10-40%

Rood is een zeer geschikte kleur voor een helm. Zeker ook omdat dit vaak goed past Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
bij de scooter of motor waarop gereden wordt. Dit is op zichzelf al reden genoeg om hiervoor te kiezen. Dat de rode HJC helmen zo populair zijn komt echter ook nog door een ander belangrijk punt. De sportieve designs van HJC zijn erg in trek. Zoek je een nieuwe rode helm? Kijk dan bij deze rode HJC helmen.

Rode helm van HJC: wat zijn belangrijke pluspunten?

Niet alleen is het zo dat de rode HJC helm een strak design heeft. Ook is het zo dat de helm een aantal zeer belangrijke pluspunten heeft. Het gaat immers niet alleen om de stevigheid, maar ook om het comfort en het gebruiksgemak van de verschillende modellen. Om die reden is het dus ook goed om te weten dat dit van toepassing is op eigenlijk alle verschillende modellen van het merk in deze kleur. Denk dan aan bijvoorbeeld:

  • Aerodynamische optimalisatie van de helm
  • Vizier bestand tegen condens en zonlicht
  • Speciaal ventilatiesysteem ingebouwd
  • Vizier kan automatisch worden vergrendeld
  • Goede binnenvoering die te wassen is

Uit al deze kenmerken blijkt dat er veel aandacht is voor het comfort van de rode HJC helm. Wanneer de helm gemakkelijker te dragen is, dan zal dit minder last met zich meebrengen. 

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu de Schuberth C3 Pro helm!

Omgaan met lawaai van de wind

Omdat de helmen aerodynamisch geoptimaliseerd zijn zal er minder hinder van de wind zijn. Dat neemt echter niet weg dat er altijd nog wel wat geluidslast kan bestaan. Om hier iets tegen te doen is het een idee om voorzorgsmaatregelen te nemen. Dat kan worden gedaan door bijvoorbeeld te kiezen voor het gebruik van oordopjes. 

Wat voor type helmen verkopen wij? Onder andere deze pareltjes:

> De helm Shark Raw: Gratis verzending op het gehele assortiment!