Sorteren op:

Een rode crosshelm kopen: extra voordelig bij Helmonline.nl

Houd je van off road motorrijden of ben je vaak met de motor op de crossbaan Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
te vinden? Dan heb je een goede crosshelm nodig. Deze speciale motorhelm is speciaal ontwikkeld voor off road motorrijders en voor motorrijders die regelmatig op de crossbaan rijden. We verkopen crosshelmen in diverse kleuren. Ook voor een rode crosshelm zit je goed bij onze online shop.

Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al mee naar de crossbaan!

Als crossen je grote hobby is, wil je natuurlijk niet dat je langere tijd niet kunt rijden omdat je op de levering van je nieuwe crosshelm moet wachten. Gelukkig is dit niet nodig. Bij ons profiteer je namelijk van een unieke service: de 24-uurs levering. Bestel je je rode crosshelm op een werkdag voor 23:59 uur? Dan kan je je nieuwe helm de volgende dag al meenemen naar de crossbaan.

Andere redenen om je rode crosshelm bij ons te bestellen:

  • Profiteer van de laagste prijs, door onze aantrekkelijke kortingen.
  • Je betaalt nooit extra verzendkosten, ook niet voor onze unieke 24-uurs levering.
  • Kies zelf tijdstip van bezorging

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu de Shark Skwal!

Een rode crosshelm: is het iets voor jou?

Je kan een crosshelm kopen als je regelmatig off road rijdt, maar ook als je regelmatig op de crossbaan bent. Een crosshelm is speciaal ontwikkeld voor off road rijden en het crossen op de crossbaan in de buurt. Een crosshelm is minder geschikt voor op de openbare weg. Als je voornamelijk op de openbare weg wil rijden met je motor, dan kan je een van onze systeemhelmen of integraalhelmen aanschaffen.

> Helm kopen? Bekijk eens deze pareltjes: