• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Quadhelm: gratis verzending!

De meeste motorhelmen zijn geschikt om te gebruiken op een quad. Er zijn echter ook gewoon modellen die specifiek als quadhelm bedoeld zijn.

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Deze zijn natuurlijk veel beter passend als er met de quad gereden gaat worden. Het is belangrijk dat de pasvorm perfect is. Een te kleine helm past niet goed op het hoofd en een te grote helm kan de klap niet opvangen. In beide gevallen is dit dus niet comfortabel.

Helmen voor een quad: allerlei vormen van voordeel

Het online aanschaffen van helmen voor een quad kan gepaard gaan met allerlei vormen van voordeel. Dit is vooral een kwestie van slim inkopen. Wie namelijk optimaal wil profiteren van bijvoorbeeld kortingen, die doet dat door eerst even goed uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is. Dat is vaak veel meer dan je denkt. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Korting op de aankoopprijs
 • Korting bij het kopen in een bundel
 • Geen verzend- en bezorgkosten
 • Garantie van een jaar
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Vaak is vooral het kopen in bundel iets waar nog een extra stukje winst mee geboekt kan worden. De drempel ligt soms wat hoog omdat mensen denken dat ze dan alleen maar duurder uit zijn. Doordat de helmen voor de quad echter flink goedkoper worden kan het zomaar zo zijn dat de tweede accessoire daardoor nagenoeg gratis wordt bijgeleverd. Alle korting die je dan krijgt, weegt dan op tegen de aankoopprijs. Dit is vaker het geval dan aanvankelijk gedacht wordt.

> Profiteer van korting tot 40% op het gehele assortiment Shark helmen.

Het vizier van een helm

Het vizier van een helm is ontzettend belangrijk. Het is immers nagenoeg onmogelijk om duidelijk zicht te hebben zonder, maar wanneer hij niet van goede kwaliteit is, is het ook lastig rijden met vizier. Daarom zijn een aantal kenmerken altijd van belang. Zo moet deze een antikrasbehandeling hebben gehad. Daardoor blijft hij helder. Ook is het goed om zonwerend glas of kunststof te hebben. De volle zon in het gezicht is immers vaak een lastig probleem bij het rijden. Denk hier dus altijd goed aan als er een nieuwe helm aangeschaft gaat worden. De meeste helmen zijn overigens goed in orde. Zeker die met het keurmerk.

> Scooterhelm kopen? Vandaag besteld, morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen